Tuesday, November 16, 2010

new born...............

allo semue....
walaupun mood sedih tp gagahkn gak semangat ni tuk mengupdate blog.huhu....
ceh cam budak2 mak ni kn x dpt lik kampung sambut rye aji sok pun nk nangis.ekekeeee.....
nk wat camne ct seari je nk lik pn rse cam x bebaloi jep, x pe la rye umah mertue pn cam rye ngan kuarge sndr kn....yeke nani
kalo uols nk taw bkn embah lanang ngan embah wedok aimi je yg cedey bile mak x lik kg ni tp yg paling cedey BFF mak le si aunti suzie 2.hik3x.....
die kn bru je pas besalin 2 mgu lps so die nk la tunjuk baby newborn die 2 tp sori yang x de rezki la kite nk jmpe.
tengok la nnt time 25/12 mak lik sane insya allah kite jmpe ye syg. hamboi mengalahkn org bercinte.

walaupn x dpt jmpe inperson tp mak dpt gak menatap baby girl auntie suzie 2,untung de FB ni dpt gak melepaskan rindu kn.
suzie dpt baby girl gak,leh nnt aimi buli wat kwn kn.heheheee....
brtnye 3.05kg mmg lebih bsr dr aimi dulu,brt aimi mse lahir dlu cume 2.65 je uols tp tengok le ank mak ni skang dukung 5mnt je dh rse lenguh semcm.huhu...
x pe,janji cht kn syg.sdp jugak nme baby girl die tp nk gak lawan pannjang ngan nme aimi 2.heheee..

Nur Rahadatul Aisy nmenye,sdp kn. x taw le pe nme nicknamenye nnt.hehheeee....

k le kite layan gmbr baby new born 2 ek...
comelnye die,x sabar auntie nk jumpe nk picit2 pipi die.huhu....

pas 2 kite layan lak gambar aimi time newborn gak. nk jugak.ekekekeee......
mseni umur aimi bru seminggu. x tembam sgt pon.huhu....
k la nk cite 2 je. so pd semue yg sudi nk bce blog mak aimi ni diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA dan selamat becuti.byeeeee.......

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...