Monday, June 13, 2011

inilah nasib ku.......

salam semue readers....
pale tgh ting tong walaupn dh lps ct 2 hari totap rase x cukup tdo.huhu...
nape la x buat ct 4 hari keje 3 ari je
sungguh x rasional punye permintaan
muahahaahaaaaa....

bese la pg2 pale ting tong jadi kuar la ayat yg karut marut 2 ek
sile abaikn.heheh...
ni nk story tentang nasib...
nasib sape??? tentu la nasib tuan empunya blog ni
cerite tentang nasib saye yg duk di pekan terpencil ni
bkn nk mengdu cume nk berkongsi rase
betape byk kekurangan bile berade di sini
kadang2 malas nk mengenangkn tp bile dipikir2 terase gak cdeynye
yela kat pekan sg besar ni nk mkn fastfood pn susah
yg ade cume KFC je
tp ok gak kn sekurang2nye x de la perabih duit sik mkn fastfood yg mahal2 kn
sebenarnye mmg de pro n kontra duk kat pendalaman ni
so kene la bersyukur dgn pe yg ade

tp yg ni mmg x leh thn la
sejak 2,3 menjak ni asyik terbace tentang kelazatan macaroon tutttttttt...
makin bace makin teringin nk rase
dh mcm org mengidam je skang ni
mungkinkah!!!! hehee...tungguuuuuuuuu.........
tp seriusly mmg teringin sgt nk mkn
tp 2 la yg wat terkenangkn nasib yg malang ni
dh confirm duk kat sg besar ni x jumpe mane2 kedai yg jual bende alah ni
nk order on9 cam x sabar lak nk tggu sampai
kalo leh nk de depan mate pas2 pilih beli n mkn.huhu...
camne ek????
sape la agaknye leh tolong ilangkn rase mengidam saye ni.huhu....
 
x pe la wat sementare ni nk hilangkn rase kepingin ni tgk gambar sambil berangan2 sdg menikmati kelazatan macaroon ni je la ek
kalo menghadap satu kotak ni sorg2 confirm leh abih rasenye.ekekeeee.....

seee...memang menggode kn!!!!

nice n coulurfull mmg memikat!!!!

mocha...my feveret taste!!!!
 fuhhh!!!!! air liur dh meleleh ni.heheee..
k la,jumpe lg nnt
dadaaaaaaaaaaaa............

3 comments:

  1. Macaroon ni nampak sedap tapi ramai cakap terlalu manis. Hehe i pon tak tahu sebab tak pernah try lagi :P

    ReplyDelete
  2. la....ingat saye sorg je x rase lg.
    2 la dgr org kate rasenye manis tp x kire nk rase jugak.hehee...

    ReplyDelete
  3. kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 200 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....
    http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...