Tuesday, July 5, 2011

sibuk tapi masih teringat die.....

assalamualaikum...
dari semalam memang saye bz giler
sgt giler sampai pening pale rase cam nk pecah
lagi2 smlm pose ganti lagi laaaa pale ni mcm dihantuk2 kat dinding je rase sktnye
x pe sakit 2 menghapus dose2 kecil kan
nk taw x ape yg saye sibuk kan
pasal naik pangkat la
tapi bukan saye yg naik pangkat
org lain punye tp saye ni cume kuli batak yg kene mngguruskan untuk kebaikan org lain 2
x pe dh name pn keje kn
alhamdulillah....saje
tp dlm hati kadang de gak maki hamun
biase manusia insan x sempurna
saye kene siapkn cpt coz due date khamis
agak2 leh kejar x ek?????
fikirkan boleh ye kwn2
doakan saye taw.hihi.......

walaupun saye sibuk tapi mate jeling2 jugak kat peneman setia saye
pe lg kalo bkn FB kn
kdg2 hati rungsing leh terhibur ckt bile bace celoteh kwn2 kn
tp sejak2 saye kehilangan arwah adik kesayangan saye ni saye lebih bepikir bile melihat sesuatu
pikir2 jika umur x panjang
jika kite x sempat untuk melakukan atau menyatakan sesuatu
nauzubillah......
tp e2 x salah kn
krn ingatan e2 la yg buat saye cpt2 insaf
buat saye cpt2 beristigfar
alhamdulillah.....itulah hikmah dr kehilangan yg saya rasekn
semoga saya mendapat barakah
dan walau sesibuk mane pn saye ingatan ini tetap ade pd arwah adik saye
kesayangan saye
baru perasan x byk rupenye gambar saye berdua je dgn arwah sejak saye kawin. eemmm...menyesal...
 

3 comments:

  1. Hello owner! ;)
    Comment ini regarding request anda untuk menyertai bloglist di http://nsazianazainspacein.blogspot.com/p/bloggers.html

    Sebelum mendaftar, sila pastikan anda sudah like this group page http://www.facebook.com/pages/GROUP-Blogger-Fanpage-Forever-BFF-Bloglist-for-Blogwalking/135982096476493(<--click). Ini bagi memudahkan anda untuk share latest post/product anda. Letak link latest post/product anda pada wall fanpage ini setiap kali anda selesai menulis post atau melancarkan sesuatu product

    Kemudian, sila pastikan anda sudah follow http://nsazianazainspacein.blogspot.com Ini bagi memudahkan saya untuk follow and trace latest news pada blog anda.
    Tujuan laman ini dibina adalah untuk memudahkan bloggers/ shoppers lain melakukan blogwalking sekaligus meningkatkan traffic blog atau business anda!

    SILA TINGGALKAN MSG DI SHOUT BOX BLOG SAYA JIKA ANDA SUDAH MELAKUKAN KEDUANYA ;)
    THANKS ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...