Tuesday, August 23, 2011

ermm.....alahai dh macam trend dh skang ni

assalamualaikum....
td berblog jogging ke blog akak gonjeng yg stylo 2
terkezut babun bile terbace psl berite sensasi ni
 
putus sudah kasih sayang
 
 
KUALA LUMPUR: “Saya ke sini untuk membuat permohonan cerai kerana suami tidak mahu menceraikan saya. Saya sudah tidak mampu meneruskan perkahwinan yang berusia lebih tiga tahun ini.
“Saya tidak nafikan suami saya seorang yang baik cuma ada beberapa perkara yang menghalang saya meneruskan hidup bersamanya,” kata Nabila Huda Suhaimi yang mesra dipanggil Abil ketika ditemui di Pejabat Kadi Bahagian Perkahwinan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), di sini semalam.
Dia yang terkejut kehadiran jurugambar The New Straits Times Press (M) Bhd, (NSTP) di pekarangan pejabat Jawi berkata, dia ke Jawi untuk memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Zaidy Zailani, 30, bagaimanapun tidak dapat berbuat demikian kerana tidak membawa sijil nikah.

Katanya, dia mahu menyelesaikan kemelut rumah tangganya secepat mungkin kerana masalah yang membelenggu dirinya dan suami berlarutan lebih dua tahun sebelum disahkan hamil lagi.



“Apabila melahirkan anak (Keisha) saya harapkan ada perubahan dalam perhubungan kami. Bukan itu saja, memikirkan kesihatan juga membuatkan saya menangguh hasrat hati.


selame ni tengok diorang laki bini cam bahagia je kn
x sangke rupe2nye terkenan jugak
kenan dengan penyakit cerai berai artis ni la
haiii...dh jd mcm trend lak kan
yg kesian kat anak 2 la
kecik2 lg dh jadi mangse perceraian mak ngan abah
and x silap berdasarkan berite ni si nabila 2 tgh pregnant ank no.2 kan
pelik tul tgh nk cerai2 tu leh lg wat ank ek
ape la agaknye masalah diorang ni
ermmm ntah la x berani nk komen lebih2
yg penting berdoa byk2 semoga rumahtangga saye x terjangkit ngan penyakit cerai berai ni semue
amin................................

selasa yg sedih....(T______________T)

assalamualaikum........
baru semalam bace en3 dalam blog leen
sungguh tabah hati seorang ibu menghadapi ujian yg besar sebegitu
ank perempuan yg sekecil itu telah diuji dgn penyakit yg sukar diubati
ya allah....tabahkan hatinya
putri kesayangan nya telah pergi menghadap penciptanya
semoga mereka berjumpe kembali di syurga nanti
insya allah...
marilah kite same2 sedekahkan al-fatihah kpd arwah adik Dania Emelda Aqasha

bidadari syurga...semoga damailah kau disana.amin....

Monday, August 22, 2011

nak chek list raye jugak!!!

assalamualaikum.....
td kn de la wat xcersice ckt
ala excersice dpn PC je.huhu....
saye blogwalking blog kwn2 td
wah2 leh kate semue de wat en3 psl chek list raye kn
so saye pon x nk ketinggalan gak
nk jugak wat chek list raye kn
walaupun x de la sehebat kwn2 len
ala persiapan raye saye thn ni mmg ala kadar je
ikutkan mmg x de hati pon nk sambut raye kali ni
yela kitorang kan baru je kehilangan arwah adik bln 6 ari tu
memang mak awal2 dh kate thn ni rumah kitorang mmg x de nk sambut ape2
saye ni pon pasal kenangkan aimi so ade la wat persiapan ckt2 kn
kesian pulak kat anak dare 2
x kan la kwn2 lain happy beraye sane sini die nk duk diam2 je kat umah kn
lagipon raye kali ni die dah dpt kaki lg la seronok nk bawak jalan
kire raye tahun ni memang spesel tuk aimi sorang je la
eeh...atee nk cite psl chek list raye kan tetibe mengarut2 lak
k la,jom kite tgk saye punye chek list raye ek.huhu... yok2 oo je kn 
mule2 aimi punyer dulu
  • baju kurung satu pasang - DONE
  •  seluar jeans selai (jee.huhu....)  - DONE
  • dress - 3 pasang - baru dpt 2 pasang 
  • kasut - DONE
  • aksesori rambut - DONE
 
abah aimi punyer pulak
  • baju melayu - DONE
  • t-shir 2 helai - lagi satu lom cr lg.huhu...
  • suar select selai - DONE
  • sendel/capal - DONE (arwah adik punye)
  • tali pinggang - DONE
  • butang baju melayu - DONE
 last sekali baru saye punyer list.huhu....
  •  baju kurung 3 pasang - DONE
  • tudung 2 helai - DONE
  • handbag - BELUM
  • kasut - BELUM
  • kueh raye (nk bagi mak) - BELUM
 
alamak!!!! camne ni chek list yg saye punye yg byk BELUM lg
almaklum la saye mmg utamekan aimi ngan abahnye dulu
saye punye kalo de lebih2 bujed baru la leh cari
x pe la kn dh kate raye thn ni mmg khas untuk aimi sorang je kn
asal nampak aimi cantik dan happy time raye nanti dh cukup wat saye puas ati
yg list saye 2 x dpt pon x per
yela nk kene bujed tuk lik raye kat selancar lg
ermmmm....kalo lah PM bg bonus 2 bln gaji ari 2 kan best
x yah saye susah2 pikir camni.huhu...
verangan je ni.hehee.....
 
ha itu je la chek list raye saye
x de la sehebat kwn2 yg len
yela gaji saye ngan hubby ciput je
nk bermewah2 ni mmg x de la kan
tp alhamdulillah la masih lg dpt merase nikmat nk beli keperluan raye
biar la besederhana je asal bahagia kan kwn2....
k la sebelum say bye2 kite layan gambar raye thn lepas ni ek
motif letak gambar ni???? cer korang bayangkan tema thn lepas kitorang satu family merah tahun ni lak cokelat,camne rupenye ek??? x pe nanti raye saye upload.huhu....

Friday, August 19, 2011

mane satu stail yg paling cute?????

assalamualaikum....
sori kwn2... blog terbengkalai
bkn x de idea tp mase 2 amat la jeles ngan saye.huhu...
br je tgk jam dh cpt tol die berjalan
duk siapkan keje tgk2 dh kul 5
igtkn ptg2 leh la update ckt kn tp nan hadooo
 almaklum le bln2 pose ni lg la mase tu berharge sgt
sharp kul 5 dh kene zassss balik umah sedia nk berperang kat dapur nk wat juadah berbuke
ateeee nk jd istri mithali kn kene la msk sendiri
nk beli kat bazar hari2 bankrup lak nnt.heheee...
ala masak untuk mkn ber3 je kn wat yg simple2 sudah
asalkan kenyang kn.huhu....


eeehh...mukadimah terpanjang lak
bese la saye kalo dh mule menaip semue yg de dlm otak ni semue nk ditulis di sini
sebenarnye en3 ni saye nk tye pendapat kwn2 semue
walaupun x de la byk mane kwn yg bace blog saye ni kn tp korang tetap berharge sgt pade saye
thanx sgt2 coz sudi bace blog yg merapu raban ni ek.hehee....
k la kite mulekan soalan cepu emas saye ni ye
cer cube korang tgk 2 gambar kat bawah ni betul2 ek

ni rambut aimi tocang satu je
 pastu tengok lak gambar yg lg satu ni ye


yang ni pulak rambut aimi tocang 2

ha!!!! mesti korang dah dapat agak ape yg saye nk tanye kan
tapi sebelum 2 nak pesan dulu tolong abaikan pemandangan di belakang aimi 2 ek
bese la saye x de adobe photoshop x reti nk edit.huhu.....
so soalan nye ialah seperti tajuk en3 ni
yg mane satu korang rase stail yg paling cute dan sesueii ngan ank dare saye ni???
bkn pe kalo saye taw jawapan korg leh la saye gayekn time raye nnt
x sabar rasenye nk make over aimi raye ni
ni la yg untung ade ank pompuan ni kn
boleh make up2 x pon gayekan ngan mcm2 baju
kn baju gegirl ni byk pilihan
semue cantik2 lak 2
kalo la saye ni kaye kn mau beli 100 pasang baju tuk aimi raye ni taw.heheee....


alamak,dh termerepek lak saye pepg ni
tp ni serius nk tye pendapat kwn2 semue taw
jgn lupe komen & bagitaw stail mane yg korang paling suke ek
k la jumpe lg nnt
dadaaaaa...........

Tuesday, August 16, 2011

di akhir 20'an

assalamualaikum.....
hepy besday to me....hepy besday to me....
yea!!!!! harini besday saye ye kwn2...
x pe la,x de yg nk nyanyi bia saye nyanyi sendiri ek
ptg nnt time buke br leh dgr hubby & aimi nyanyi tuk saye lak
x sabar nye,walau cume celebrate ber3 saye tetap seronok
pasalnye 2 org kesayangan saye ade disisi
ini lah yg paling berharge.alhamdulillah...syukur sgt2

tak sangka umur dah 29 tahun kire dah lewat 20'an la kn
rase2 mcm baru je semlm jd remaje yg mude belia yg huha!! huha!!! sini sana
rupenye pejam celik pejam celik dh nk abih umur sebagai remaje 2
thn depan dh 30 dh noks
isyh2...kalo leh nk patah balik je pegi kat time umur awal 20'an dulu
nk enjoy2 lg.heheeee....
kalo ikutkan semue org nk cam2 kn
nk mude je x nk tue2 dh
tp mane la boleh dh tersurat usia akan sentiase bertambah
suke atau tak kite kene hadapi
yg penting makin bertambah usie makin banyak la pengalaman
dan dgn bertambahnye usia kite akan jadi main matang
sebenarnye mmg camtu la patutnye tp bagi saye walaupun umur saye dh makin meningkat dan dah de anak sorg,tetap saye rase macam belum matang lg
bkn perangai yg lum matang tapi pemikiran
walaupun dh kawin dan jadi seorg isteri & ibu saye rase masih banyak yg saye kene belajar
bak kate org mmg time2 umur sekarang ni mmg byk bende kene improve
semue demi menjadikan saye insan yg sempurna,insya allah...
tp tetap bersyukur coz hubby sudi terime saye dgn seadanya
kasih sayang yg x penah berbelah bagi
walaupun kadang2 saye suke sgt sakitkan hati,hubby tetap sabar
yela beza umur kami 3 thn maksudnye mmg hubby lebih lg matang dr saye
i'm sorrry darling coz selalu berperangai kebudak budakan dgn abg....
bkn pe kadang2 syg suke nk bermanje dgn abg
sampai abg cakap lebih manje dr aimi kn
sori.........
 

so sempena besday saye arini nk berucap ckt.huhu....yeke ckt??? 
semoga dgn bertambahnye usia ni akan menjadikan saye
seorang isteri yg baik & taat pd hubby
seorang mak yg penyabar & penyanyang pada aimi
seorang anak yg soleh pada mak & abah
seorang menantu yg betul2 menantu bukan hantu pada mak & abah mertue
menjadi seorang adik & kakak yg baik & ringan tulang pada aik beradik saye
menjadi seorang kawan yg hapy go lucky pada kawan2 saye
dan last sekali menjadi seorang pekerje kerajaan yg setia berkhidmat untuk negaranye
cceewaaahh.....ucapan x leh blah.hehee...
mcm terime anugerah lak ek
tp betul la kn kirenye harini saye br dapat anugerah
anugerah umur yg panjang dan masih boleh bernafas sehingga umur 29thn ni
anugerah yg paling indah dr ALLAH s.w.t
alhamdulillah.................syukur

Monday, August 15, 2011

besday present advance dr NUFFNANG!!!!

assalamualaikum.....
lame giler x update blog!!!
isy2x.... sape giler 2 mmg parah,heheee..
yela,sejak2 pose ni semue wat keje cam malas n lemau je kn
psl 2 keje pon siap lambat
bile dh dkt ngan dateline baru la terkocoh2 siapkan
bile la rase nk relax ni....penat seh!!!
nk wat camne tggu la sape umur 58 baru leh relax ek
agak2 sampai ke??? amin...mudah-mudahan....
 
alamak dh nk dkt balik ni
kene update cpt2
yela arini hubby janji nk belanje berbuke kat luar
merdeka!!! coti masak sehari,heheee...
kn sok besday istri comey die ni kene la layan bek ckt kn
alamak,masuk lif tekan loceng sndr lak!!! heheee...
sebenarnye hari2 pon layan bek tp ni lg 10000 kali gande beknye.huhu.....
alhamdulillah thn ni semua present dpt advance
arini hubby mggu lepas encik NUFFNANG kite yg dh bg

ni nk story ni,terkezut babun gak bile bukak e-mail ari jumat mggu lps tetibe tgk de e-mail dr cik NUFFNANG ni kn
yela ari 2 try gak chek earning cume de $X.xx je,x kn dh suh cash out kut
mmg mimpi la kan 2 yg pelik 2
skali tgk rupenye die bg besday present
mmg suker giler saye!!!
isy2...dr td sik gune perkataan giler je.sori..hehe....
nk taw adiah nye pe????
dpt tiket TGV 4 keping lg 2
alhamdulillah....mmg rezki saye kn
ni la e-mail dr encik NUFFNANG tuewww............



caye x???? caye x??????
kalo x caye gak leh ushar laman web die kat sini
ha,skang percaye lah kawan2 ek..hehee...
tiket wayang 2 x gtaw cite pe tp x kisah la kn janji free...
tp 2 la yg kureng bestnye saye kne collect sendr tiket 2 kat NUFFNANG opis 2
dh la opisnye kat kl camne la saye yg duk kat ceruk bumi ni nk pg
last2 kene la mintak tolong adik ipar saye yg ambikkan
upahnye terpakse la 2 tiket 2 bg kat die ngan bf die
x pe la,janji saye dpt kn
yg penting pertame kali dpt adiah dr NUFFNANG ni mmg xcited
pe2 pn billion2 TQ encik NUFFNANG ye,lain kali leh le bagi lg
kalo dpt cash cam cik epal yg comey yg cecah 4 angka 2 lg best.hehee...verangan je lebih!!!
  

Tuesday, August 9, 2011

bile ditimpa perasaan

assalamualaikum....
pgni mood hapy taw x nape????
ala x yah ckp mst korg semue dpt jwb punye kn
mesti la psl kakitangan awam dpt bonus kn!!!
alhamdulillah...syukur
x kire la walaupn x byk mane yg penting rezeki
sekurang2 nye ringan ckt beban saye nk sambut raye thn ni
pd yg bkn kakitangan awam 2 jgn la nk jeles lak ek
mne taw rezki korg nnt lebih byk dr kami ni kn
amin.....


pg2 ni saye nk bebel ckt psl CHEER LEADER
korg mesti penah tgk atau penah dgr kn
ala dlm kamus  DBP ertinye PASUKAN SORAK le.mcm confirm je perkataan 2 de dlm kamus ek,heheee....
dulu2 kn selalu gak tgk2 TV kalo de perlawanan softball ke bola keranjang ke mesti de diorg2 ni duk tepi2 gelanggang 2 kn
duk la terkinje2 menjerit2 bagai nk rak
dh name pon tukang sorak kn
tp bese kite tgk bende ni de kat luar negare je kn
tp sejak akhir2 ni tgk kat malaysia pon dh de skang ni kn
kebanyakan sekolah2 semue dh de pasukan sorak masing2
siap ade pertandingan lg 2
saye sebenarnye mmg minat tgk diorg menari2 2
pas2 siap leh wat lambung2 badan lg 2
mmg superb la kn
psl 2 jugak la saye mnt sgt tgk cerite HELLCATS 2 mcm yg penah saye cite dlm en3 ini

sebenarnye mmg la elok bile negara kite pn x ketinggalan dalam profession cheer leader ni
tp yg x berkenan nye bile tgk care pemakaian diorg ni ha
kalo mmg bkn islam 2 leh la accept setakat nk pake skirt2 pendek sampai leh nmpk spender 2 kn
yg x berkenannye bile org2 melayu atau bahasa rasminye islam ni ikut same nk pakai cam2
isy2 mmg x berkenen betul saye nengoknye
kalo x caye tgk la cite CHEER 2011 kat 8TV tiap hari ahad kul 10.30mlm 2
bkn main ramai lg remaje2 melayu yg ditimpe perasaan kunun2 org putih la yg pakai skirt bkn men pendek pas2 terkangkang2 lg 2
haisy!!!! x taw la nk jd pe

sebenarnye bkn la x boleh kalo kite org melayu ni nk join pasukan sorak cam2
tp pakaian 2 biar la bersesuaian
bile saye try gugel2 kat tenet ade je contoh2 custom cheer leader yg sopan2
contoh mcm kat bawah ni
kan manis je menengok nye,bkn nye x cantik kan rasenye lg sedap mate memandang bile pakai camni kn adik2.huhu....

k la panjang lak saye membebel pepg ni ek
sori pd sape2 yg terase
bkn nk nasihat cume meluahkan pendapat je
lg2 bln pose ni digalakkan tuk kite beramal jariah
teguran 2 pun kire beramal gak kn
renung2 kan ye kwn2...
daadaaaa....

Monday, August 8, 2011

putus sudah.....

assalamualaikum....
pg isnin ramadhan yg ke-8 alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas dan merasai nikmatnya berpuase
harap2 la thn ni pose penuh..amin
erk!!! pose penuh 2 means??????????????
tunggu.......hehee...

monday blues arini kn tetibe saye nk membebel ckt
tp x janji taw perkataan ckt 2.hehee....
bkn pe bile tgk de hbgn tunang ke couple ke putus sane sini rase terpanggil lak nk discuss psl topik ni
smlm de beli mingguan malaysia dan tertarik sgt dgn artikel dari tulisan TENGKU KHALIDAH kalo x silap la kalo saye salah tolong betulkan ek
x pon korg semue leh refer di sini
yela kn kecoh KFCM & EILIA pas2 ALLY ISKANDAR pon join skali kn putus tunang secare berjemaah
padahal baru la berape saat merase alam pertunangan org kate lum msk ranum lg buah 2 baru je bebunge dh gugur
kesian mmg kesian tp nk wat camne kn dh x de jodoh
redha je la masing2

tp 2 la yg saye nk bebelkan ni bkn psl jodoh2 diorg ni tp psl bnde len
psl hubungan couple2 & tunang2 ni la
yela mcm semue kite taw kn si ELia 2 kn suke heboh2 kn kisah cite die ngan APEX sebelum ni
dating kat mane,mkn kat mane,gaduh pasal ape,hadiah besday ape semue die cite dlm blog die 2 kn
bak kate org 2 bajed2 die 2 bertuah la kirenye dpt jd awek JEJAKA IDAMAN MALAYA 2 kn
pada yg suke mmg la sonok bace2 cite cam2 kn
bg yg x suke mesti meluat giler kalo bace
maksud meluat taw bukan cemburu
nk wat pe cemburu dh rezki die kn
tp 2 la bile meluat mcm2 leh kuar dr mulut kite ni
2 yg kdg terkeluar ayat yg mendoakan supaye hubungan diorg ni putus
jgn lupe bile dh lebih 44 org yg kate cam2 bende 2 dh jd satu doa taw
so dh termakbul la doa2 diorg yg meluat ni td
ha kn x psl2 jd mangse
2 la sape suh menunjuk2 lg kan
ingat dlm dunia ni org yg membenci 2 mmg lebih ramai dr yg menyanyangi kite
so kene la jage2...

same gak ngan kes2 couple2 yg len
mcm yg saye bebelkan dlm en3 ini
same la gak kes yg lum de pe2 ikatan lg dh heboh satu kampung yg awak 2 bercouple dgn si polan2 kn
pas2 siap la tayang2 gambar couple2 berdue
yg dh melewati batasan seorg muslim pn de gak kn
nauzubillah la kn kdg2 saye mngucap sendiri tgk gambar2 budak2 bercinte sekarang
mmg sungguh daring & berani
saye x kate time saye bercinte dulu saye bek sgt sampai langsung x de pegang2 tangan tp sekurang2nye saye ingat pada hukum yg mane halal & haram 
tp 2 la hakikat nye skang mmg susah nk jumpe couple2 yg mmg bercinta di atas landasan islam
yg bile dh nikah baru boleh bersentuhan
ermmm....terpikir macam mane agaknye di zaman aimi bercinte nanti
adekah makin teruk dr sekarang????
nauzubillah la.....
mintak simpang malaikat 44
amin.......

errmmmmm...............agak2 boleh ke?????

Friday, August 5, 2011

dah tua2 bangka pon kne jawab periksa lagi

assalamualaikum.....
tengah x de mood ni
baru je lepas ambik exam rabu ngan semalam
bayangkn 2 hari berturut2 memerah otak nk menjawab periksa
igtkan la sng rupe2nye susah la gak
bak kate org 2 peluang untuk kene ambik exam semule 2 mcm ade je taw
isyh2...harap2 x la
x lalu dh saye nk menghadap perikse2 ni
otak dh berkarat x leh dh nk perah2 nk jwb perikse ni
kalo perah gak alamat santan tue je la yg kua
ekekekekeeee.....
 
mcm ni la gaye saye ambik perikse smlm,melepek je. dh name pon bln pose kn.huhu....
 
time hari rabu 2 ok la lg
cume ujian menaip je kn so confident je la
alhamdulillah dapat abih menaip sblm abih mase die bg 10 mnt tu
rase2 nye yg part menaip 2 boleh la harap lulus kan
yg ketaqnye bile jwb kertas soalan perkhidmatan 2
dh le de due kertas
mmg memerah otak la nk jwb soalan nye
mmg la mcm sng je coz dibenarkan bawak buku kn
tp kalo dh mase sejam je pas2 soalan2 susah nk mam**** nan hadoo la nk jenguk buku 2
dh la muke srt buku 2 tebal giler
brt due buku 2 je dh same brt ngan saye dh ( eeh...ringan nye saye.hehee..... )

inilah 2 biji buku yg bertuah 2.huhu....

x pe la,yg penting hazab dh lepas kn
harap2 la result nye ok
lagipon exam ni penting tuk pengesahan jawatan saye
kalo x sah camne nk wat hutang ngan gomen
e2 je la pon yg paling penting
hehee...name pon keje gomen kn
hutang ngan pekeje gomen mmg susah nk dipisahkan
bak kate org 2 cam uda dan dara
mawi dan ekin
KFCM ngan ELIA.eeeh....masuk gak!!! tetttttttttttttttt..............

Tuesday, August 2, 2011

tak seperti dulu

assalamualaikum....
kembali selepas lame menyepi
bkn kerana dh boring nk berblog cume kekangan keje yg berlambak2
lagi2 sebab nk bercuti panjang mggu lepas
baru semlm balik dr pahang selepas berct 3 hari
x de la lame sgt tp cukup la setakat nk relax2 kn minda
lg best coz dpt gak peluang menyambut pose dgn mak
walaupun cume sempat bersahur bersame tp dh cukup bermakne
insya allah bile dh dkt2 nk raye nnt dpt la bukak pose same2 lak

saje je ambik ct sape isnin coz nk tmnkn mak bersahur
saye taw walaupun saye tak boleh menggantikan tempat arwah adik yg sebelum ni menjadi peneman setie mak tp saye tetap berusha untuk menampung kehilangan e2
walaupun susah & mmg mustahil untuk menggantikan tempat arwah adik di hati mak
sekurang2 nye mak x sunyi bile sambut pose dgn adenye aimi
dan alhamdulillah sekurang2nye mak x bersedih di awal ramadhan ini
 
inilah kali pertame kami menyambut ramadhan tanpa arwah adik
memang lain sgt dan sedih sgt
walaupun lepas saye kawin x selalu saye dpt sahur & buke ngan arwah tp masih berkesempatan jugak dlm 2,3 kali
tp yg paling sedih thn lepas saye x dpt langsung beraye bersame2 arwah
pslnye thn lps giliran saye beraye di umah mertue
mmg terkilan tp nk wat camne kn dh takdir
ape2 pon saye tetap puas ati coz dpt gak peluang bersahur ngan berbuke bersame2 pd thn lepas 2010
mase 2 arwah beriye nk mkn seafood
dh boring katenye asyik mkn ns goreng kampung je
bg saye ape pon permintaan arwah adik selagi saye mampu insya allah saye akan tunaikan
walaupun dh last minute sempat gak book kat satu kedai mkn seafoodyg sdp 2
puas ati sgt kalo saye terkenangkn saat e2

ni la gambar2 mase kitorg bukak pose same2 thn lps,tp sygnye time ni x de gambar arwah

hai...entah la bile terkenangkn ramadhan thn ni tanpa arwah ade bersame mmg sedih sgt2
ni baru awal ramadhan belum lg time nk raye nnt
entah macam mane la situasinye nanti
memang segale2 nya x kn seperti dulu lg
YA ALLAH tabahkan la hati kami untuk menghadapi dugaan yg berat ini....
amin.....





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...