Tuesday, August 9, 2011

bile ditimpa perasaan

assalamualaikum....
pgni mood hapy taw x nape????
ala x yah ckp mst korg semue dpt jwb punye kn
mesti la psl kakitangan awam dpt bonus kn!!!
alhamdulillah...syukur
x kire la walaupn x byk mane yg penting rezeki
sekurang2 nye ringan ckt beban saye nk sambut raye thn ni
pd yg bkn kakitangan awam 2 jgn la nk jeles lak ek
mne taw rezki korg nnt lebih byk dr kami ni kn
amin.....


pg2 ni saye nk bebel ckt psl CHEER LEADER
korg mesti penah tgk atau penah dgr kn
ala dlm kamus  DBP ertinye PASUKAN SORAK le.mcm confirm je perkataan 2 de dlm kamus ek,heheee....
dulu2 kn selalu gak tgk2 TV kalo de perlawanan softball ke bola keranjang ke mesti de diorg2 ni duk tepi2 gelanggang 2 kn
duk la terkinje2 menjerit2 bagai nk rak
dh name pon tukang sorak kn
tp bese kite tgk bende ni de kat luar negare je kn
tp sejak akhir2 ni tgk kat malaysia pon dh de skang ni kn
kebanyakan sekolah2 semue dh de pasukan sorak masing2
siap ade pertandingan lg 2
saye sebenarnye mmg minat tgk diorg menari2 2
pas2 siap leh wat lambung2 badan lg 2
mmg superb la kn
psl 2 jugak la saye mnt sgt tgk cerite HELLCATS 2 mcm yg penah saye cite dlm en3 ini

sebenarnye mmg la elok bile negara kite pn x ketinggalan dalam profession cheer leader ni
tp yg x berkenan nye bile tgk care pemakaian diorg ni ha
kalo mmg bkn islam 2 leh la accept setakat nk pake skirt2 pendek sampai leh nmpk spender 2 kn
yg x berkenannye bile org2 melayu atau bahasa rasminye islam ni ikut same nk pakai cam2
isy2 mmg x berkenen betul saye nengoknye
kalo x caye tgk la cite CHEER 2011 kat 8TV tiap hari ahad kul 10.30mlm 2
bkn main ramai lg remaje2 melayu yg ditimpe perasaan kunun2 org putih la yg pakai skirt bkn men pendek pas2 terkangkang2 lg 2
haisy!!!! x taw la nk jd pe

sebenarnye bkn la x boleh kalo kite org melayu ni nk join pasukan sorak cam2
tp pakaian 2 biar la bersesuaian
bile saye try gugel2 kat tenet ade je contoh2 custom cheer leader yg sopan2
contoh mcm kat bawah ni
kan manis je menengok nye,bkn nye x cantik kan rasenye lg sedap mate memandang bile pakai camni kn adik2.huhu....

k la panjang lak saye membebel pepg ni ek
sori pd sape2 yg terase
bkn nk nasihat cume meluahkan pendapat je
lg2 bln pose ni digalakkan tuk kite beramal jariah
teguran 2 pun kire beramal gak kn
renung2 kan ye kwn2...
daadaaaa....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...