Tuesday, August 23, 2011

ermm.....alahai dh macam trend dh skang ni

assalamualaikum....
td berblog jogging ke blog akak gonjeng yg stylo 2
terkezut babun bile terbace psl berite sensasi ni
 
putus sudah kasih sayang
 
 
KUALA LUMPUR: “Saya ke sini untuk membuat permohonan cerai kerana suami tidak mahu menceraikan saya. Saya sudah tidak mampu meneruskan perkahwinan yang berusia lebih tiga tahun ini.
“Saya tidak nafikan suami saya seorang yang baik cuma ada beberapa perkara yang menghalang saya meneruskan hidup bersamanya,” kata Nabila Huda Suhaimi yang mesra dipanggil Abil ketika ditemui di Pejabat Kadi Bahagian Perkahwinan, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), di sini semalam.
Dia yang terkejut kehadiran jurugambar The New Straits Times Press (M) Bhd, (NSTP) di pekarangan pejabat Jawi berkata, dia ke Jawi untuk memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Zaidy Zailani, 30, bagaimanapun tidak dapat berbuat demikian kerana tidak membawa sijil nikah.

Katanya, dia mahu menyelesaikan kemelut rumah tangganya secepat mungkin kerana masalah yang membelenggu dirinya dan suami berlarutan lebih dua tahun sebelum disahkan hamil lagi.



“Apabila melahirkan anak (Keisha) saya harapkan ada perubahan dalam perhubungan kami. Bukan itu saja, memikirkan kesihatan juga membuatkan saya menangguh hasrat hati.


selame ni tengok diorang laki bini cam bahagia je kn
x sangke rupe2nye terkenan jugak
kenan dengan penyakit cerai berai artis ni la
haiii...dh jd mcm trend lak kan
yg kesian kat anak 2 la
kecik2 lg dh jadi mangse perceraian mak ngan abah
and x silap berdasarkan berite ni si nabila 2 tgh pregnant ank no.2 kan
pelik tul tgh nk cerai2 tu leh lg wat ank ek
ape la agaknye masalah diorang ni
ermmm ntah la x berani nk komen lebih2
yg penting berdoa byk2 semoga rumahtangga saye x terjangkit ngan penyakit cerai berai ni semue
amin................................

6 comments:

  1. ego masing tinggi artis ni..xnak mengalah tu yg cerai tu.. bodo

    ReplyDelete
  2. Lahh ye ke? Betul, nampak mcm happy jek. But who knows kan? Hmm, tapi kite pernah t'baca, some women mcm banga bergelar janda sebab pada mereka title tu hot. Entah gile ke ape.

    ReplyDelete
  3. 2 la,dr luaran je yg kite nampak rupe2nye dalam2 de problm kn. ermmmm...tp kalo betul la ade yg suke pegang title janda 2 mmg x patut betul,hot 2 mmg la hot tp kesian kat ank2 x dapat kasih sayang dr ayahnye.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. thanx asy faro sudi melawat ke blog x seberape ni
    sori lmbt reply..
    pendapat awak 2 mmg mcm de udang sebalik batu je kn.hehee...
    pe2 pon saye dh follow blog awak
    simple but nice!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...