Friday, August 19, 2011

mane satu stail yg paling cute?????

assalamualaikum....
sori kwn2... blog terbengkalai
bkn x de idea tp mase 2 amat la jeles ngan saye.huhu...
br je tgk jam dh cpt tol die berjalan
duk siapkan keje tgk2 dh kul 5
igtkn ptg2 leh la update ckt kn tp nan hadooo
 almaklum le bln2 pose ni lg la mase tu berharge sgt
sharp kul 5 dh kene zassss balik umah sedia nk berperang kat dapur nk wat juadah berbuke
ateeee nk jd istri mithali kn kene la msk sendiri
nk beli kat bazar hari2 bankrup lak nnt.heheee...
ala masak untuk mkn ber3 je kn wat yg simple2 sudah
asalkan kenyang kn.huhu....


eeehh...mukadimah terpanjang lak
bese la saye kalo dh mule menaip semue yg de dlm otak ni semue nk ditulis di sini
sebenarnye en3 ni saye nk tye pendapat kwn2 semue
walaupun x de la byk mane kwn yg bace blog saye ni kn tp korang tetap berharge sgt pade saye
thanx sgt2 coz sudi bace blog yg merapu raban ni ek.hehee....
k la kite mulekan soalan cepu emas saye ni ye
cer cube korang tgk 2 gambar kat bawah ni betul2 ek

ni rambut aimi tocang satu je
 pastu tengok lak gambar yg lg satu ni ye


yang ni pulak rambut aimi tocang 2

ha!!!! mesti korang dah dapat agak ape yg saye nk tanye kan
tapi sebelum 2 nak pesan dulu tolong abaikan pemandangan di belakang aimi 2 ek
bese la saye x de adobe photoshop x reti nk edit.huhu.....
so soalan nye ialah seperti tajuk en3 ni
yg mane satu korang rase stail yg paling cute dan sesueii ngan ank dare saye ni???
bkn pe kalo saye taw jawapan korg leh la saye gayekn time raye nnt
x sabar rasenye nk make over aimi raye ni
ni la yg untung ade ank pompuan ni kn
boleh make up2 x pon gayekan ngan mcm2 baju
kn baju gegirl ni byk pilihan
semue cantik2 lak 2
kalo la saye ni kaye kn mau beli 100 pasang baju tuk aimi raye ni taw.heheee....


alamak,dh termerepek lak saye pepg ni
tp ni serius nk tye pendapat kwn2 semue taw
jgn lupe komen & bagitaw stail mane yg korang paling suke ek
k la jumpe lg nnt
dadaaaaa...........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...