Monday, August 22, 2011

nak chek list raye jugak!!!

assalamualaikum.....
td kn de la wat xcersice ckt
ala excersice dpn PC je.huhu....
saye blogwalking blog kwn2 td
wah2 leh kate semue de wat en3 psl chek list raye kn
so saye pon x nk ketinggalan gak
nk jugak wat chek list raye kn
walaupun x de la sehebat kwn2 len
ala persiapan raye saye thn ni mmg ala kadar je
ikutkan mmg x de hati pon nk sambut raye kali ni
yela kitorang kan baru je kehilangan arwah adik bln 6 ari tu
memang mak awal2 dh kate thn ni rumah kitorang mmg x de nk sambut ape2
saye ni pon pasal kenangkan aimi so ade la wat persiapan ckt2 kn
kesian pulak kat anak dare 2
x kan la kwn2 lain happy beraye sane sini die nk duk diam2 je kat umah kn
lagipon raye kali ni die dah dpt kaki lg la seronok nk bawak jalan
kire raye tahun ni memang spesel tuk aimi sorang je la
eeh...atee nk cite psl chek list raye kan tetibe mengarut2 lak
k la,jom kite tgk saye punye chek list raye ek.huhu... yok2 oo je kn 
mule2 aimi punyer dulu
  • baju kurung satu pasang - DONE
  •  seluar jeans selai (jee.huhu....)  - DONE
  • dress - 3 pasang - baru dpt 2 pasang 
  • kasut - DONE
  • aksesori rambut - DONE
 
abah aimi punyer pulak
  • baju melayu - DONE
  • t-shir 2 helai - lagi satu lom cr lg.huhu...
  • suar select selai - DONE
  • sendel/capal - DONE (arwah adik punye)
  • tali pinggang - DONE
  • butang baju melayu - DONE
 last sekali baru saye punyer list.huhu....
  •  baju kurung 3 pasang - DONE
  • tudung 2 helai - DONE
  • handbag - BELUM
  • kasut - BELUM
  • kueh raye (nk bagi mak) - BELUM
 
alamak!!!! camne ni chek list yg saye punye yg byk BELUM lg
almaklum la saye mmg utamekan aimi ngan abahnye dulu
saye punye kalo de lebih2 bujed baru la leh cari
x pe la kn dh kate raye thn ni mmg khas untuk aimi sorang je kn
asal nampak aimi cantik dan happy time raye nanti dh cukup wat saye puas ati
yg list saye 2 x dpt pon x per
yela nk kene bujed tuk lik raye kat selancar lg
ermmmm....kalo lah PM bg bonus 2 bln gaji ari 2 kan best
x yah saye susah2 pikir camni.huhu...
verangan je ni.hehee.....
 
ha itu je la chek list raye saye
x de la sehebat kwn2 yg len
yela gaji saye ngan hubby ciput je
nk bermewah2 ni mmg x de la kan
tp alhamdulillah la masih lg dpt merase nikmat nk beli keperluan raye
biar la besederhana je asal bahagia kan kwn2....
k la sebelum say bye2 kite layan gambar raye thn lepas ni ek
motif letak gambar ni???? cer korang bayangkan tema thn lepas kitorang satu family merah tahun ni lak cokelat,camne rupenye ek??? x pe nanti raye saye upload.huhu....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...