Thursday, September 29, 2011

semoga bertemu lagi.sob...sob......... (T________T)

assalamualaikum....
tajuk cam sedih je kan
yela kan ke semalam last raye
syawal yg dinanti2 dah pon berlalu
arini dh mule kite melangkah ke bln Zulkaedah
so dh abih dh la musim melantak2 kekdahnye kan
sebelum ni leh miss2 gantung periuk ngelat x nk msk psl nk g open hause pasni dh x boleh dh
kene la hari2 besilat kat dapur nun
nk wat camne atee nk jd istri mithali kan
kene la masak tuk laki hari2
ceh!!!! berangan je lebih
dlm mimpi je la nani....huhu....

x kisah la kan yg penting bersyukur pd ALLAH kerana diberi peluang tuk bertemu syawal pade thn ni
insya allah semoge dapat berjumpe lg thn hadapan,amin....
dan semoge raye lebih bermkne x seperti thn ni
kalo boleh x nk dh kehilangan lg
mohon sgt pada tuhan
tp kite cume hambaNya hanya boleh berdoa
kalau sudah ditakdikan terima je la dgn redha
sob...sob....
(T____________T)
dahla dahla x mo emo2 lg
sblm mood raye dh sampai endingnye meh kite layan gambar ek
ni time kitorg raye ramai2 kat SG. Besar
mak n abah ngan kakak2 semue sudi nk dtg beraye n tdo kat teratak buruk saye 2
thanx so muchhh, sayang ketat2 mmmuahhhhzz.z.................

ok kite mulekan dgn gambar ank2 dare mak dare beraye dulu ye.heheee...
amboi bkn men semuenye katup mulut x nk tunjuk gigi yg x putih 2.huhu....
saye je yg berani senyum sepenuhnye psl nk wat iklan gigi kan
ni dah betul la susunannye ni dari kiri 2 kakak sulung,dh kawin tp lum de rezki de ank lg
pas2 kakak no.2 dh de sepasang,kakak no.3 juare setakat ni dh de 2 psg putra putri
n yg last mesti la saye baru de sorg putri coming soon..... shuuuttt!!!!! hehee....
adik yg bawah saye x leh join dlm gambar ni coz die ank dare lg
x masuk dlm carta lg le.heheee....

ini gambar bibik n ank2 jagaan nye,adik saye bace ni confirm kene maki.muahahaaaaaa....
time ni kami beraye kat rumah arwah nenek sedare kat KENCONG
kalo x taw kat mane tempat 2 leh google2 confirm x jumpe.heheee....
saye x taw ape name rasmi tempat ni tp dkt2 ngan parit 6 sg besar
kalo g sini wajib kene bergambar kat dpn bendang
pasalnye feeling2 mcm jakun x pnah jumpe bendang
yela kitorang kan duk bandar x penah jumpe bendang2 ni
panggg!!!! tempeleng diri sendiri.huhu....
pastu gerak pulak ke sg. manila
ha jgn terkejut kitorang beraye sampai ke filipina uols!!!
sile la muntah beramai2.muahahaaaa
sg, manila ni sebenarnye kat PERAK je la
dulu2 mase arwah embah ade mmg meriah la raye kat sini
skang ni g situ cume raye umah adik beradik abah yg len je la

ni gambar family raye yg kedue,ok la ckt kan walaupun dlm gambar ni terserlah ketembuman satu family ni.heheee....
gambar ni agak kabur ckt psl dh crop kan
atee nk wat camne yg tukang tangkap gambor ni maleh betul begerak ke dpn
tu yg gambar asalnye nmpk jauh berbatu2.huhu....
overall puas ati la gak dpt bwk mak beraye kat sini sane kan
walaupun raye kali ni kami berase kehilangan tp jalinan silaturrahim tu tetap kami eratkan
semoge thn2 akan dtg pon mcmni jugak
yg ni namenye gambar tamak,pasla semue berebut2 nk masuk sampai tepenyek aimi kat belakang. masalahnye maknye pon sibuk nk enterprame jugak.heheeeee....
berakhir sudah cite pasal raye
lepas ni dh x de dh nk sebut raye2 kang ade lak yg melenting.huhu...
semue kenangan indah di syawal ini akan menjadi lipatan sejarah
semoge bertemu lg duhai syawal yg indah...................



Wednesday, September 28, 2011

finally 100!!!!!!!!!!

assalamulaikum......
malas giler nk wat keje arini
nk menaip pon cam malas gak
asal ntah????
mungkin pasal harini hari rabu
so hari malas kan
psl 2 adenye Wordless tu kan.heheee...
*tetibe salahkan hari lak*

tajuk en3 tu cam pelik je kn
ape yg dh capai 100 tu???
yahooo!!!!!!!!!!!!!!
 ha,kalo nk taw yg capai 100 tu entry dlm blog saye yg x seberape ni la
ala org len dh beribu2 saye br je capai 100 dh kecoh kan
bese la sape lg nk up blog sendiri kn.heheee...
alhamdulillah dlm mood berblog tu jap ade jap x de akhirnye sampai jugak en3 yg ke 100
ini la en3 yg bertuah tu
 Thursday, September 30, 2010 tarikh ni la blog saye lahir dan pertame kali post en3
kire ari jumaat ni besday blog yg x semenggah ni yg pertame la ek
saye pon x perasan taw
psl buat en3 ni baru perasan
tetibe rase bangge lak.heheee..
x pe,en3 besday nnt saye buat yg spesel lak ek
xcited ni.huhu....
psl gambar smlm 2 nnt-nnt la saye hapdate ek
tgh2 cr photo yg superb ckt


smlm sempat capture bukti yg menunjukkan en3 saye dh mencapai yg ke 100
bukti kukuh ni taw.muahahahaaaa....
ha!!! caye x???? heheee.....

Tuesday, September 27, 2011

tak sabar

assalamualaikum....
smlm saye cuti
ank dare kesayangan tu demam lak
mungkin psl dh last2 nk abih raye ni baru die pulun DEMAM RAYE
penat balik selancar la tu kut
kn ari sabtu malam ahad ari 2 ade kenduri 100 hari selepas pemergian arwah adik
alhamdulillah dah settle semue
lepas ni kene tunggu sethn lagi untuk kenduri arwah
walaupun cam2 ingatan bersama arwah adik tetap berada dlm hati sampai bile2
semoga arwahnye dicucuri rahmat n ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.amin....
k la berbalik pd tajuk en3 tu ek
ape yg saye x sabar tu????
sebenarnye x sabar nk buat wordless wednesday esok
so buat dulu hari ni
kire yg ni pra wordless wednesday la ek.heheee....
mengarut2 je kan
x pe la yg penting saye happy.huhu...
tanpa membuang mase mari kite tgk photo pra wordless wednesday saye
taraaaaaaaaaaaaaaaa...

korang fokus tang yg saye bulatkan 2 ek. cheeky x rupe die??? huhu....
nk taw skang ni die masih cheeky ke x tunggu wordless wednesday saye sok ye
nk bg suspen sikit ni.jeng..jeng...jeng.....

Tuesday, September 20, 2011

dh kawin dh

assalamualaikum...
sape kat sini ingat or kenal sape FELIX???
cer angkat mause 2 nk tgk ckt.heheee...
saye caye mst ramai dh x igt sape die kan
saye pon mule2 cam ingat2 lupe gak
tp pas tgk gambar terus ingatan tu dh dtg bertimpe2.huhu....

FELIX ni dulu kan ade masuk AF pertandingan realiti tv yg katenye paling best 2
sebenarnye saye mmg x pnah follow AF ni
tp ntah nape bile time FELIX masuk AF terus terjatuh cinte
walaupun time 2 MAWI yg lg glamer n jd pojaan gadis2 tp saye tetap lebih suke ngan FELIX ni
kalo x silap saye trademark die time 2 SUSAH-SUSAH AJA betul x????
punye la suke saye tgk dak FELIX ni sampai sanggup tebalkan muke pg umah sepupu abg ipar semate2 nk tgk konsert AF time 2
yela kat umah mne ade astro kn terpakse la menumpang umah org.huhu....
time konsert final 2 saye siap AF UNDI lg 2
pendek kate org kate minat giler la cume nasib bek x sempat betul2 jd giler.muahahahaaa...
pe2 pun rase bebaloi gak la coz berjaye jugak FELIX dpt no.2 walaupun x dpt nk kalahkn MAWI
 
lepas je AF berakhir de gak FELIX ni glamer kejap
dpt gak la wat single kan walaupun x dpt wat album penuh
tp saye x de la pulak beli cd die cume download free kat tenet je la
ngaku la saye ni bkn die hard fan sgt kan.heheee...
tp leh thn jugak sedap2 lagu die ni
x lame pon die glamer pas2 terus slow2 x dgr berite dh
ade jugak die belakon tp tetap x dpt nk nek kan name die
muke hensem dulu pon dh makin berisi time 2
2 yg dh x laku 2 kut.huhu...
 
last2 pg td bukak blog abg nara yg encem ni baru teringat balik kat FELIX ni
rupe2 nye dh kawin dh die
cantik jugak bininye tu
kan die ni bukan islam 2 yg kawin kat gereje 2 kan
tp tetap tgk muke die yg dh berisi 2
mmg len sgt time die mule2 masuk AF hari 2
ape2 pon couple ni mmg same2 cantik n sepadan
tahniah la FELIX
semoga rumahtangga kekal hingga akhir hayat
meh layan gambar2 artis yg penah menjadi pojaan hati saye dolu2 ni.heheee..

sweet couple......



same cantik same padan.i likeeeeee...........


ni gambar time die masuk AF tu..

makan cili sedap x???

assalamualaikum....
en3 pertama stlh blog bercuti panjang.huhu....
oleh krn kemalasan yg teramat sgt blog terbengkalai,soriiii.....
mood nk menulis tgh merundum
keje pulak berlambak2
yela kan mem besar nk besara mggu ni so semue keje adelah urgent
semuenye kene sign die tuk kali terakhir
x pe besusah2 dulu besenang2 kemudian
22hb ni die last, pas2 MERDEKA uols!!!!!
nk tggu pengganti die mungkin lame lg kut
x pe kite manfaatkan mase merdeka yg ade ni dgn sebaiknye ye kwn2.huhu...

k la dh termelalut lak
sebenarnye cume nk bercerite
rupe2 nye sudah ade yg terase dgn en3 ini
ala sape yg mkn cili die la terase pedasnye kan
sampai ke telinge 2
mesti air satu kolah pon x dpt nk hilangkan kepedasan org tuttttttttttt
tp jgn harap la nk hilang rase pedas 2 coz saye gune cili kampung taw
mmg terbaekkkk die punye pedas
muahahahahaaa...
mengaku ank tunggal kunun
ade aku kesah!!!!!!!!!
k la malas nk tambah dose raye2 ni
so pade yg terase 2 terime la hakikat yg sebenarnye ye
x yah la nk perasan bagus
betul x encik cili????

mesti la betul!!!! muahahahahaaa....

Wednesday, September 14, 2011

abah....

assalamualaikum
tajuk en3 ringkas je kan
yela name pon wordless kan
so tajuk pon kene less jugak.heheee...
walhal alasan sebenarnye dh mals nk pikir dh 2 yg letak tajuk ringkas je

harini nk cite psl abah saye
asal tetibe nk cite pasal abah lak macam la saye sorg je yg de abah kan.hehee...
ni pasal semalam adalah besday abah saye yg ke tuttttttttttttttt!!!
x leh gtaw rahsie you...(sebenarnye saye pon kurang pasti brp umur abah tp yg confirmnye dh 50lebih.huhu...)
smlm nk story mory x sempat so postpone harini je la ek
ala lewat sehari je kan x pe la
yg penting smlm dah siap2 wish hapy besday kat abah
present nampak gye mmg x de
camne nk bg jauh.huhu...alasan

sebenarnya hubungan saye ngan abah bukan mcm orang lain
maksud saye orang2 lain yg de abah
first time hubby jumpe  abah die pelik sgt tgk care saye n adik beradik yg len berkomunikasi dgn abah
kami x serapat org len
x rapat bkn maksud x sayang
cume x seperti keluarga normal yg len
saye x ckp keluarge saye x normal
cume family kitorang ni de spesel kes ckt
ape yg spesel tu x yah la nk cite kat sini tp yg penting itu la sebabnye kami dgn abah kurang rapat
bile ade bende2 penting je baru bercakap
sebelum saye kawin lagi teruk
ade la 2,3 patah je cakap ngan abah
tp sejak dh kawin dan dah de ank sendiri ni mula sedar
x patut buat abah cam2
so ckt2 cube kikis rase x suke dgn abah
akhirnya sekarang dapat terima hakikat & redha dgn ape yg dah terjadi
mungkin dah tersurat keadaan keluarga kami camni
alhamdulillah coz masih ade peluang mempunyai seorang abah
mulai saat itu terus cube merapatkan diri dgn abah
so far sekarang ni hubungan kami dah bertambah baik

tp ade jugak saye rase x puas ati ckt
rasenye bkn ckt tp banyak la jugak
saye sangat2 rase marah dan kadang2 pelik dgn seorang hamba ALLAH ni
die bukan org len tp anak abah jugak
bezenye die bukan ank mak saye
paham2 je la ek....
die ni ade blog jugak
die bawah umur lg
same jantina dgn saye
kalau korg nk taw die ni x reti nk bersyukur
asyik je nk mengeluh
konon2 kurang kasih syg abah la
org luar mmg x taw boleh la die tipu
tapi kalau saye la mmg meluat dgn statement2 die yg x betul tu
berlakon mcm die je la jd mangse keadaan
padahal disebabkan die la keluarge kami selalu je de masalah
geram n marah sgt
bayangkan la dalam blog die 2 x pnah sebut pasal abah
bagi die abah macam x wujud dlm hidup die
macam anak yatim la kununnye
isyh kalo ikutkan hati ni berbakul2 maki hamun saye nk sembur kat die
tp x pe la semoga ALLAH saje la yg balas perbuatan die tu
amin....
korang nk taw ape blog budak ni???
tanye je dlm comment box nnt saye reply ek.hehee...

eeh kate arini kene wordless kan tp saye terpanjang lak bebel
k la sempena besday abah semalam saye nk wish
HAPY BESDAY ABAH YG KE tuttttttttttttt
SEMOGA PANJANG UMUR N MURAH REZKI
MENJADI SUAMI YG BERTANGGUNGJAWAB & ADIL
ABAH YG PENYANYANG
& EMBAH LANANG YG PEMURAH PADA CUCU2 NYE.heheee....
gambar WWF tu thn lepas punya
mase ni tengah celebrate besday abah la
time raye tp saye kan thn lepas giliran raye umah hubby
x dapat nk join
thn ni lak mungkin lambat celebate
minggu dpn ke time kitorang balik ramai2 kenduri tahlil 100 hari tu,insya allah...

Wordless Wednesday First (WWF)

Monday, September 12, 2011

segala tentang raye

assalamualaikum...
lame betul tertangguh2 nk cite psl raye ni
kalau gambar raye ni cam makanan dah naik basi dah pon.heheee...
tp x kisah la yg penting cite raye 2 adoo kn
walaupun x de la semeriah blogger2 yg len
tp bagi saye ianya tetap kenangan yg paling bermakna
lagi2 ini syawal thn pertama tanpa arwah adik
mmg lain dan memang x meriah
insya allah semoga masa akan mengubati kedukaan kami
k la malas lak nk cite panjang2
letak gambar pas2 saye cite je la ek
ngelat tol.huhu....sori....
(^ ~ ^)


ni gambar pg raye
acara wajib salam bersalaman,maap memaapkan n yg paling penting nangis menagisan (eeh de ke ayat 2 dlm kamus DBP??? huhu......)
sedihnya tengok muke mak n abah mase ni,pertama kali beraya x dpt mencium pipi n memeluk satu2nye ank lelaki diorang.ermmm...semoga kau tabahkan lah hati ibu n bapaku dlm menempuh ujian yg berat ini YA ALLAH!!!!!

lepas siap sessi pertama terus zaaasss ke sessi kedua
pertama kali buat sessi tu
iaitu sessi menzirah ke pusara arwah adik
mmg la x de gambar,agak sape la yg sanggup bergambar kat tanah perkuburan kn
tp lepas balik je dr kubur sempat lg posing
ni la hasilnya
tadaaaaaaaaa.....
nampak x semue mate berkace2,bukan camera trick tp sesungguhnya mmg kami br je pas menangis time ni.huhu.... yg baju hijau kakak no.2 n baju putih kakak no.3 dgn ank nye yg no.3.
 sebenarnye ini adalah kali ke lima saye menziarah pusara arwah adik
sebelum ni mmg tahan lg air mate walaupun perasaan sedih 2 tetap ade
tp kali ni mmg saye x leh tahan menangis tersedu sedan time bace yassin di pusara arwah adik 2
bukan sedih tp terharu sangat
yela sampai2 je kat kwsn tanah perkuburan 2 terkejut tengok ramainye kawan2 arwah adik yg menunggu kami sekeluarga untuk membace tahlil bersame2
laki n pompuan semue ade
bayangkan la betape baiknya talian persahabatan arwah dgn kawan2nya walaupun sudah hampir 3 bln arwah tiada tp kawan2 nya masih setia menziarah kuburnya
senang hati sgt saye tengok
semoga sampai bile2 pon doa kawan2 arwah sentiase mengiringi roh arwah adik disana
amin............

pas dh setel semue,sessi mkn2 la pulak,sambil menggemukkan badan.huhu...
ptg raye pertme tu br saye g beraye
2 pon beraye ke satu rumah je
myBFF suzi,sonok sgt tgk aimi dpt kwn ngan aisy
cute sgt aisy geram tgk
x puas sembang2 ngan BFF bese la gossip di hari raye.huhu...
raye ke2 pulak beraye ke umah BFF jijah ngan BFF ain
sembang2 sampai la tgh ari
ptg 2 pulak habiskan baraan dgn mak ngan kakak2 semue round satu blok 2
mmg penat tp sonok coz dpt tgk aimi enjoy kehulu hilir kumpul wit raye.heheee...
tp seriusly mmg saye mngaku amat la mencabar kesabaran bile bawak aimi beraye ni
ye la dh dpt kaki la katekan
thn lps br pandai merangkak
so thn ni die pulun habis
kat umah org x mau duk diam
ade je bende yg die nk wat
habis la die tawaf satu rumah org 2
ade sekali sampai pecah gelas kace org 2 die buat
nasib baik tuan rumah x mntk ganti kalo x potong elaun wit raye.muahahahaaa.....
sebenarnye kalo nk harap saye sorg je yg control die mmg x dan
nasib bek de bibik-bibiks import dr selancar tlg jage skali
nk taw mne bibiknye
tadaaaaa.............
ini lah tinggal sorang2 nye adik saye selepas arwah adik pergi... comel x??? tp mintak maaap la kalo ade yg berminat coz dh de yg cop dah.huhu....


bibik lg sorang lak kecik ckt
memperkenalkan
eeh...ramainye bibik.hehee... bkn semue tp yg dukung aimi 2 je bibiknye. diorang ni semue kire sepupu2 aimi la. yg rajin sgt memikul budak 10kg tu ank bongsu kakak no.2 saye. die ni dua beradik je,abg sorg pas2 die je la. tgk mmg mcm teringin je nk adik lg tp nk wat camno mak die dh x nk dh. katenye cukup la sepasang. yg sulong ting.2 pas2 yg jd bibik aimi 2 darjah 5. x pe la rezki masing2 kan.huhu...

e2 je la nk cite psl raye ni
mmg la x meriah mcm dolu2
tp x pe la yg penting kite masih diberi peluang menikmati syawal thn ini
alhamdulillah...
tp yg lebih buat x bestnye bg saye psl beraye kat sekancar cpt sgt
raye ke3 dh kene balik sg besar
nk wat camne dh name pon de suami
kene la wat care de suami kan
paham-paham je la
k last but not least terima la pantun raye 4 kerat saye
teringin makan buah kuini
makan sampai pale pening
thn ni giliran raye umah bini
thn dpn giliran umah syg lg boleh x darling.muahahaaaa.....
eeh lom habis lg
meh layan gambar rasmi family saye tuk syawal 2011
tadaaaaa....
agak-agak leh x nk frame pas2 lekat kat dinding umah tu??? 
perasan tol!!! muke laki bini sememe je...
yg comel dlm ni aimi je la
k la jumpe lg nanti
dadaaa............

Thursday, September 8, 2011

thursday pon nk wordless jugak boleh x??????

assalamualaikum....
harimau mati meninggalkan belang
manusia mati meninggalkan nama
tapi ade minah sorang ni pergi meninggalkan "TAHIK" busuk!!!
geram sgt,psl die keje saye betambah2
masalahnye bukan kerja hakiki dan bukan KUP jugak
tp kerja untuk org yg x de kerja mcm die
huhhhhhhhh!!!!!!!!!

k la layan thursday wordless saye..

Tuesday, September 6, 2011

kejadian malam raye

assalamualaikum....
alhamdulillah smlm aimi ok je first day kat taska
time ambik die siap meronte2 x mau balik lg
dh sonok men ngan kwn2 nye kut
tp pg td time anta tetap nangis lg
maybe lum bese,harap2 bile dh seminggu nnt makin ok
amin.....

ok mood nk cite psl raye dh dtg
walaupun ikutkan thn ni raye mmg cam x bermakne je coz arwah adik x de tp kami still beraye
cume ade perkare yg slalu dibuat time raye dulu x de dh thn ni
dan ade perkare yg x penah buat dulu kene buat pulak thn ni
agak2 paham x ayat tunggang langgang saye kat atas 2???
x paham x pe la asal saye paham sudah,huhu....
 sian lak kalo korg x paham x pe la saye xplain ek
perkare yg selalu buat tp dh x de thn ni tuew gambar satu family
kalo sblm ni mmg x pnah miss ambik gambar satu family tp thn ni mmg x de
coz rase mcm x best lak bile arwah adik dh x de
dh x lengkap family kami so kalo nk tangkap gambar pon cam x de makne je
ermmmm...sedihnye 
T__________T
dan perkare yg x pnah buat pulak g menziarah kubur
selama saye hidup 29thn ni mmg x pnah pg2 raye g kubur
tp thn ni terpakse pg
itulah takdir n perancangan ALLAH kan
mmg kite x pnah terpikir n terduga
saye redha.....
 
k la kite balik pd tajuk en3 di atas tu ek
kejadian mlm raye 2 mmg x diduge langsung
dan sgt2 la meniggalkan kesan pd persiapan n mood nk raye esoknye
kalo nk taw thn ni firs time saye x dpt nk tgk pengumuman raye kat TV tu
punye la x best kn
agak2 nye la kalo saye duk sorg2 kat umah pas2 kat dlm hutan x de rumah org len kiri n kanan mesti saye x taw yg esoknye dh raye coz x dpt nk dgr pengumuman raye 2 kn
hai nasib2....
nk taw ape kejadian 2????
kite bg suspen ckt layan dulu gambar2 sebelum kejadian.hehee.....

keceriaan main bunge api. ni semue ank2 sedare. time2 ni je la dpt kumpul ramai2 kn.

x sangke seganas2 ank mak ni rupenye takut ngan bunge api n bunyi mercun,sepanjang sepupu2 die men bunge api 2 aimi duk melekat je ngan saye.hehe...(hemmm...sile abaikan saye yg cume berken batik ngan muke sememe 2 ek.huhu....)

mane x sememe nye mmg selame 2 hari balik kg kat selancar 2 x de rehat langsung
ade je tugas2 yg perlu disetelkan
ateee name pon raye kan.hehee....
ha,kalo nk taw ngam2 je pas kitorang siap men2 bunge api sambil membakor duit 2 terus blapppp!!!!!!!
nk taw nape????
black out pulok!!!!!
api mati beb.x penah2 mlm2 raye gelap gulite cam2
2 yg sampai x dpt tgk pengumuman raye 2
api mati dlm kul 9.30 tu
time pengumuman raye kul 8 tu sibuk men bunge api
igtkan dpt la tengok siaran ulangan tp nan hadoooo...
alamat tggu thn dpn je la kalo dipanjangkan umur insya allah....

tp mmg wat spoil la blak out tu
habis punah ranah semue plan
nasib bek la semue lauk pauk ngan ketupat dh siap2 masak ptg tu
cume plan nk isi kueh mueh dlm balang dgn iron baju je x leh wat
bese saye mlm raye mst nk kene setel semue bende 2
tunggu punye tunggu x jugak hidup api
last2 tetido tesedar kul 2pg baru de elektriknye
tp time 2 mate dh brt nk bukak
sambung tido je la
akibatnye pg2 soknye kelam kabut giler semue nk kene setelkan sblm org g sembahyang raye
nk taw pe jd pg raye 2 pulak?????
to be continued la ek.hehee...
nk jugak tuewwwww..

p/s : dulu2 tiap kali mlm raye saye ngan arwah adik la yg xcited main mercun
dalam byk2 adik beradik mmg saye je yg berani men mercun ni
saye jugak la yg selalu jd supplier mercun ni
saye jugak la yg ajar arwah adik sampai die berani men mercun
skang ni semue tinggal kenangan
rasenye saye x de hati dh nk men mercun sampai bile2.....


Monday, September 5, 2011

monday blues....

assalamualaikum....
ape kabar semue blogger2
masing2 masih dlm mood raye lg ek
same la saye kat sini
sgt malas nk mulekan keje
rase2 mcm nk balik sambung tido lg.huhu...
sate je perkare yg wat saye semangat nk bgn pgni psl arini fist day aimi g taska
name taska sedap sgt taw 
HALIMATUN SAADIAH
sedap x?????
ala sedap x sedap yg penting saye xcited sgt nk anta aimi g skool pg td
rase mcm ank mak ni dh big gurl sgt kn
hai....dh boleh jd kakak ni.hehee...motif?????
k la pe2 hal ptg ni ambik die br taw camne ok ke x ank mak ni masuk skool kn
masih lum de semangat nk citer psl raye
layan gambar dulu la ek
nnt2 saye story
dadaaaa..........
inilah budak paling sibuk meng'pow' wit raye sane sini.hehee.....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...