Wednesday, September 28, 2011

finally 100!!!!!!!!!!

assalamulaikum......
malas giler nk wat keje arini
nk menaip pon cam malas gak
asal ntah????
mungkin pasal harini hari rabu
so hari malas kan
psl 2 adenye Wordless tu kan.heheee...
*tetibe salahkan hari lak*

tajuk en3 tu cam pelik je kn
ape yg dh capai 100 tu???
yahooo!!!!!!!!!!!!!!
 ha,kalo nk taw yg capai 100 tu entry dlm blog saye yg x seberape ni la
ala org len dh beribu2 saye br je capai 100 dh kecoh kan
bese la sape lg nk up blog sendiri kn.heheee...
alhamdulillah dlm mood berblog tu jap ade jap x de akhirnye sampai jugak en3 yg ke 100
ini la en3 yg bertuah tu
 Thursday, September 30, 2010 tarikh ni la blog saye lahir dan pertame kali post en3
kire ari jumaat ni besday blog yg x semenggah ni yg pertame la ek
saye pon x perasan taw
psl buat en3 ni baru perasan
tetibe rase bangge lak.heheee..
x pe,en3 besday nnt saye buat yg spesel lak ek
xcited ni.huhu....
psl gambar smlm 2 nnt-nnt la saye hapdate ek
tgh2 cr photo yg superb ckt


smlm sempat capture bukti yg menunjukkan en3 saye dh mencapai yg ke 100
bukti kukuh ni taw.muahahahaaaa....
ha!!! caye x???? heheee.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...