Thursday, September 29, 2011

semoga bertemu lagi.sob...sob......... (T________T)

assalamualaikum....
tajuk cam sedih je kan
yela kan ke semalam last raye
syawal yg dinanti2 dah pon berlalu
arini dh mule kite melangkah ke bln Zulkaedah
so dh abih dh la musim melantak2 kekdahnye kan
sebelum ni leh miss2 gantung periuk ngelat x nk msk psl nk g open hause pasni dh x boleh dh
kene la hari2 besilat kat dapur nun
nk wat camne atee nk jd istri mithali kan
kene la masak tuk laki hari2
ceh!!!! berangan je lebih
dlm mimpi je la nani....huhu....

x kisah la kan yg penting bersyukur pd ALLAH kerana diberi peluang tuk bertemu syawal pade thn ni
insya allah semoge dapat berjumpe lg thn hadapan,amin....
dan semoge raye lebih bermkne x seperti thn ni
kalo boleh x nk dh kehilangan lg
mohon sgt pada tuhan
tp kite cume hambaNya hanya boleh berdoa
kalau sudah ditakdikan terima je la dgn redha
sob...sob....
(T____________T)
dahla dahla x mo emo2 lg
sblm mood raye dh sampai endingnye meh kite layan gambar ek
ni time kitorg raye ramai2 kat SG. Besar
mak n abah ngan kakak2 semue sudi nk dtg beraye n tdo kat teratak buruk saye 2
thanx so muchhh, sayang ketat2 mmmuahhhhzz.z.................

ok kite mulekan dgn gambar ank2 dare mak dare beraye dulu ye.heheee...
amboi bkn men semuenye katup mulut x nk tunjuk gigi yg x putih 2.huhu....
saye je yg berani senyum sepenuhnye psl nk wat iklan gigi kan
ni dah betul la susunannye ni dari kiri 2 kakak sulung,dh kawin tp lum de rezki de ank lg
pas2 kakak no.2 dh de sepasang,kakak no.3 juare setakat ni dh de 2 psg putra putri
n yg last mesti la saye baru de sorg putri coming soon..... shuuuttt!!!!! hehee....
adik yg bawah saye x leh join dlm gambar ni coz die ank dare lg
x masuk dlm carta lg le.heheee....

ini gambar bibik n ank2 jagaan nye,adik saye bace ni confirm kene maki.muahahaaaaaa....
time ni kami beraye kat rumah arwah nenek sedare kat KENCONG
kalo x taw kat mane tempat 2 leh google2 confirm x jumpe.heheee....
saye x taw ape name rasmi tempat ni tp dkt2 ngan parit 6 sg besar
kalo g sini wajib kene bergambar kat dpn bendang
pasalnye feeling2 mcm jakun x pnah jumpe bendang
yela kitorang kan duk bandar x penah jumpe bendang2 ni
panggg!!!! tempeleng diri sendiri.huhu....
pastu gerak pulak ke sg. manila
ha jgn terkejut kitorang beraye sampai ke filipina uols!!!
sile la muntah beramai2.muahahaaaa
sg, manila ni sebenarnye kat PERAK je la
dulu2 mase arwah embah ade mmg meriah la raye kat sini
skang ni g situ cume raye umah adik beradik abah yg len je la

ni gambar family raye yg kedue,ok la ckt kan walaupun dlm gambar ni terserlah ketembuman satu family ni.heheee....
gambar ni agak kabur ckt psl dh crop kan
atee nk wat camne yg tukang tangkap gambor ni maleh betul begerak ke dpn
tu yg gambar asalnye nmpk jauh berbatu2.huhu....
overall puas ati la gak dpt bwk mak beraye kat sini sane kan
walaupun raye kali ni kami berase kehilangan tp jalinan silaturrahim tu tetap kami eratkan
semoge thn2 akan dtg pon mcmni jugak
yg ni namenye gambar tamak,pasla semue berebut2 nk masuk sampai tepenyek aimi kat belakang. masalahnye maknye pon sibuk nk enterprame jugak.heheeeee....
berakhir sudah cite pasal raye
lepas ni dh x de dh nk sebut raye2 kang ade lak yg melenting.huhu...
semue kenangan indah di syawal ini akan menjadi lipatan sejarah
semoge bertemu lg duhai syawal yg indah...................



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...