Monday, October 31, 2011

tag pertama ku

assalmualaikum....
ooouch...terharu giler bile ade yg sudi tag aku buat pertame kali ni
walaupun x penah buat n x taw betul ke tak tapi tetap sukeeee
pe2 pun thanx so much untuk deq nur kamalia yg comey coz sudi tag akak
tp kalau salah care akak jwb tag ni jgn mare ye deq.heheee.....

pertame sekali die kate kene letak RULES dulu
so ini la undang2 bawah akta tag ni ek.huhu...
*****
***
 1.You must post these rules. 
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post. 
    And create eleven new questions for people you tagged to answer. 

 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her. 
 6.No tag backs. 
 7.No stuff in the tagging section about 
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately 
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people


ok,done!!!
pastu kene jawab soalan deq nun ni
1. name pnuh kamu skali ngn nama datuk kamu, hehe
name dlm ic NOR ISNAINI BINTI SUDIR BIN SEKAK.ok itu dh menjawab tuk name datuk tu ek
2. lagu fveret bila duk dlam tndas??hahahah..hntam je..
biasenye kalo akak dlm tandas duk dediam je x de nk dgr2 lagu coz nnt hilang lak feel nk melepas tu.ekekekekeee....
3. tgan kanan atau tgan kiri??
tangan kanan je wat mase ni.huhu...
4. lau bOsan bese buat ap??
sejak2 dh jadi mak ni mmg x sempat nk rase bosan deq.hehee...
5. lau jd artis, kamu nk jadi artis ap??hehehe..
kalau boleh mmg x nk langsung jd artis x berkenan.huhu....
6. westlife Or n'sync??sbb??:)..
dua-dua pun suke coz mmg suke layan lagu2 diorg tu
7. cerita plik pnah kamu tgOk..
baru sabtu ari tu tengok cite korea SECTOR 7 tu,mmg pelik giler tgk alien dlm cite tu.x berupe.eeeiyss..
8. kamu rasa saya cantek x??haha..hentam je,
akak rase nur kamalia ni mmg cantek n kiut sgt.heheee..... bodek ni
9. kamu rasa kamu cntek x??sbb??ngeee~
saye x rase saye cantek tp org yg kate saye cantek.wakakakakaaa perasan nk mamp.....
 10. suka pkai heels??lau suka , bese pkai ntOk mjlis ap??
hari-hari g keje akak pakai heels  deq non.huhu...
11. ad bf??bg nme pnuh dia n birthday dia, lau xde, reka jela, hahaa..
bf x de,tapi laki ade la.hehee... name ADNAN BIN BASRI besday 21.03.1978
***
**
 
ok dah setel dah tag pertame ku
untuk RULES yg last tu x sempat lak nk wat
sok akak try wat ye nur kamalia
lg sekali thanxs coz sudi tag akak
len kali tag lg ek.heee.heeee....

intro

assalamualaikum.....
weekend yg maha penat tp happy sgt2
mmg banyak nk story di sini,gambar2 pon byk gak nk tepek
tp nnt dulu la ek
biase la boss aku ni mane boleh tgk tuan blog ni free ckt ade je la yg die nk bg keje
nasib la kan name pon keje makan gaji buta celik.ekekeeee.....
so sebelum citer yg lebih lanjut dulu kite bg intro dulu la ek
korang boleh la warm-up dengan gambar2 ni dulu
enjoy!!!!!!!!!!!!!


****



**
 
 
 
**
 
 





******
***




hambik kau baru intro je gambar dh byk ni kan
x pe,supaye nk bg korang jgn muntah aku akan edit2 n gabungkan je gambar2 yg len tu nnt ek
tp tu la x leh janji bile coz keje CEO mcm aku ni x hairan la asyik x de mase je nk update blog kan
wakakakakaaaaa....ade hati nk jd CEO kunun
marilah gelak beramai2 ye,mmg dialu-alukan.huhu.....

Friday, October 28, 2011

pantai BNO

assalamualaikum...
en3 kedua di hari jumaat
biase la name pon keje kat sekolah
ptg2 cikgu cikgi dh x ade,student pon x ade
suasane senyap n sunyi ni mmg rugi kalo tidak digunakan untuk mngulor dgn jayenye.ekekeee....
ala...bagi la can aku berjimba-jimba sekejap
bkn selalu pon kan.hehehe....
ok ni cite 2 minggu lepas
mmg dah basi pon
kitorang satu family kecik ni merajinkan diri pd ptg ahad untuk meronda2 di pantai BNO
atau name penuh dlm IC  nye Bagan Nakhoda Omar
amacam,exsotic x name tu???? huhu.....


cantek kan view kat sini. time kitorang pg ni dalam kul 6.00 camtu
time weekend mmg rami giler org
selalu aku g air tgh surut
tp kali ni bernasib baik nampak gak air pasangnye
tu yg budak2 seronok leh mandi mande sekali
air die mmg cantek sampai leh nmpk ikn2 kecik berenang2 dlm tu
walaupun tempat mcm dekat jugak la dr umah aku dlm 1/2jam (lame gak tu kan.heheeee)
tp mmg jarang pg
last pg ari tu time umur aimi sethn
yela dpt hubby yg keje ari2 ahad je ct pastu syok membute je x dpt la nk jln2 selalu kekdahnye....
so sesekali bile pujukan untuk meronda2 tu berhasil jgn la lepaskan peluang
terus ajak makan2 angin kat pantai ni
aimi pon xcited giler la mengukur pantai tu
x nak kene pegang langsung
berlari larian la die sampai la tersembam
x pasal2 lebam pipi die
tu la sape suh x dgr ckp mak ngan abah kan
tp die nangis jap je
pastu terus sambung lari2 lagi


al kisahnye tgh kitorang feeling2 jln pegang2 tgn di tepian pantai tu tetibe ternampak kelibat mamat ni
nk taw sape???
tadaaaaaaaaaaaa.......

rupenye si shukri sepupu aku yg duk ijok tu,die ni sambung belajar kat politeknik sabak x jauh la dr pantai BNO tu.kantoi la die tgh dating ngan awek die. tersipu2 la die nk nyorok dh x sempat.heheee....
so ape lagi mamarazi terus menjalankan tugas snap gambar kantoi die,ekekeee....
x de kantoinye pon
satu dunie dh taw die couple ngan dak pompuan tu
dh kat FB wat in relationship with si Polan-polan kan
x de la nk kecoh2nye.huhu...
tp sebagai dende org suruh belajar tp g dating kite suruh die ambik gambar family artis ni
sape artis tu ek????
****



***


**

ni la artis yg perasan tu.wakakakakaaa.... (ok,sebenarnye motif gambar ni nk tunjuk kete smart kat belakang tu je.heheee.....)
dah penat jln2 sambil kacau org dating2 tibe la mase untuk melantak beramai2
kat sini menu yg glamer MEE UDANG BANJIR
mmg terbaeeek la mee die
kuahnye pekat udangnye pon byk berenang-renang kat dlm pinggan tu
tp tu la duk sibuk sgt nk melantak x sempat lak nk ambik gambar.sori la ek.huhu....
untuk sape2 yg berkenan nk try mee udang banjir ni kene alert waktu restoren ni beroperasi
aku pon x perasan sebenarnye
mase tu dh dkt kul 7 baru kitorang order mkn
rupe-rupenye kedai ni tutup kul 7 jugak
kire kitorang ni customer last la
nasib bek la
ade budak2 ni dr mane ntah tp aku rase bkn dr kawasan dekat2 la diorang sampai ngam2 kul 7
tokey kedai tu halau diorg kate kedai dh nk tutup
kesian tol........
jauh2 dtg nk merase mee udang banjir kempunan la jwbnye


k la,tgn pon dh penat menaip
jap lagi nk balik dh ni
sebelum blah meh layan gambar model yg paling comel aku ni
heheee.....saye la bakal model popular tu.ekekkeeee......

peace

assalamualaikum...
ari jumaat yg aman damai ni mesti la kene cite pasal PEACE
asal lak tetibe nk PEACE,PEACE ni????
meh tgk gambar2 ni dulu


*****


***


**
alahai.....ank dare ni skang susah betul nk tgkp gambar die,mate pejam la terstim la.huhu....

tgk la aksi chekky die tu,sekarang ni asal nk tgkp gambar je cpt2 nk wat tgn peace tu tp x pnah nye nk jadi.heheee...
sejak aimi dah sekolah ni mmg la sgt2 panjang akal die
mcm2 dh pandai buat
paling terharu bile die dh pandai bace doa mkn
terkejut jugak hari tu bile kuar ayat ALLAH HUMA..... dari bibir munggil die tu
walaupun x lengkap tp mmg bangge giler la
alhamdulillah rase x rugi masuk kan taska awal2
walaupun ikutkan kat taska tu die la yg paling kecik coz member2 die semue umur 2thn sampai 4thn
tengok die pon semangat sgt nk g sekolah tiap2 pg
kadang2 kesian jugak coz kene kejutkan die awal2 pg
ade tu sampai terkuap2 tahan ngantuk
kalau dah penat sgt boleh tetido die dlm kerete dlm perjalanan nk ke taska tu
yela ape taknye si aimi ni jenis x nk tdo awal
paling awal pon die tido kul 10.30 tu la
dah macam2 buat supaye die tido awal tp x jalan gak
hai...mmg la 100% ikut perangai maknye ni susah nk tido awal


hai....saye dh ready nk g sekolah ni.hehee....
tp walaupun liat nk bangun pg2 tu die tetap bersemangat nk g sekolah
laju je bukak baju terus nk g mandi bile aku tanye "aimi nk g sekolah x pgni????"
harap2 sampai bile2 pon semngat die tetap mcm ni
amin....

Thursday, October 27, 2011

sibuk

assalamualaikum....
lame giler aku x jenguk blog yg x berape glamer ni
sendiri taw x pe.heheee...
yela dr mggu lps sibuk menyetelkan naik turun pangkat ni
baru la harini setel semue n dah siap anta dh pon
baru la sempat nk bernafas dgn betul ni.fuhhh!!! fuhhh!!!
sebelum ni nk berak pon x sempat taw (eeeh...nmpak sgt tipu di situ.huhu.....)
so nk reward org yg sibuk sgt ni harini kite balas dendam ek
start dr kul 12 td duk blog jogging je taw
memang heaven
syoknye la kalo hari2 g keje wat camni je.ekekeee.....

asal ek kalo kite sibuk je nk samekan ngan tebuan tanah ni????
korang pon mesti pnah dgr words tu kan
"BUSY LIKE BEE"
x pasal2 lebah tu yg glamer
tp aku x de la sibuk cam pak lebah tu
aku still leh relax lg





camni.heheee.....

Friday, October 21, 2011

diva

assalamualaikum...
ini budak kan mmg DIVA sgt skang taw
makin bertambah umurnye makin bertambah la akalnye
lagi2 sejak dah sekolah ni
memang la mcm2 kehendak die
kalo kite x ikut mule la mengamuk satu taman tu leh dgr die menjerit
nk tgk x sape DIVA yg bertuah tu...
***
***






eeh...tetibe diva ni jd pemalu lak.huhu... 
 sebenarnye tgh ralit tgk tv tu
bukan main skang ni kalo nk mkn dh x nk bersuap nk mkn sendiri je
pastu nk mkn dpn tv je baru ade mood
tp lepas mkn tu siap la maknye kene mop n sapu semue
lebih byk ke lantai dr masuk mulut
x pe la asal die mau mkan kan

bersungguh-sungguh mkn sampai kembang kempis hidung.heheee....

ok,ni namenye aksi mkn 18SX makan sampai nmpk spender.sile jgn tiru aksi ini ye anak2 semue.ekekeeee.....
x pe la nak,DIVA pon DIVA la
mak rela jadi P.A DIVA ni sampai bile2 pon
sayang ketat2... muaahhhhhhzzzzzzzzzz........

pantang

assalamualaikum....
aku mmg x suke kalau ade org puji aku
kalau puji tu betul2 ikhlas x pe jugak
ni kadang2 ade maksud tersirat x pun tersurat x pon terbirat ke kan
kang x pasal2 terus lupe diri aku dgn pujian tu
tp x de la pulak aku x terime pujian tu
terime kasih la jugak kan
alhamdulillah.....
hari rabu hari tu penyelia asrama kat sini baru je puji muke aku
die kate bertambah cerah dan bersih
awwww...terus kembang kuncup lubang hidung aku yg sedie besar ni
tapi tu la masalahnye
muke aku ni pantang kene puji
last2 start dr semlm tumbuh la parasit yg dengki ngan kebersihan wajah aku ni
dah la saiz XL pulak yg muncul tu
aduyai!!! tensen2...


amboi...nk entrampe gak muke tuan tanah kedaung ni,x padan ngan pipi boolat melendut tu.huhu....
korang tgk la yg aku bulatkan tu
bukan main besar jerawat aku tu
rasenye ade satu kilo nasi duk masak dlm tu.muahahaaaa....
aku kalo muke tumbuh jerawat ni ade 3 sebab je
  • x lame lg bulan mengambang le tuewwww
  • stress pasal banyak sgt keje nk disetelkan
  • perut aku ni ade isi ke ek???? eeeerkkk!!!!

Thursday, October 20, 2011

marah

assalamualaikum...
ok,bile marah kene gune bahase aku baru sedap ckt nk marah.hehee...
sebenarnye dr ari isnin menyimpan rase marah ni
dah la menghadap surat siaran pengumpulan maklumat ni x setel2
lepas tu ade pulak yg jumpe aku memekak2 kate nak jugak isi borang walaupun dah berkali2 aku terangkan yg die belum layak lagi
tapi biase la bile org dah rase terlalu pandai kate2 org yg x berape pandai macam aku ni die wat dono je
ayat standard diorang ni "kawan yg len same lantik dah boleh naik pangkat nape diorang x leh pulak"
itu je la duk ulang hari2
ape kate diorang2 ni g sekolah same2 ngan kwn2 diorang tu
mane taw kat sane mmg boleh cpt naik pangkat kan.....
dh kate semue tu keputusan LEMBAGA jgn la asyik nk pertikaikan je
mungkin memang ade bende lain yg diorang x same dgn kwn diorang tu yg buat diorang x dpt naik pangkat lg
yang paling senang cite anggap je la belum rezki lg
tu la name je bijak pandai tp x reti nak pikir panjang
haaiiiiihh... penat taw melayan diorang2 ni
ha kan dah panjang membebel
tensen tul uruskan hal nek pangkat ni
almaklum la dlm dunie ni kan pangkat tu segale-galenye
dah tu harini pulak satu masalah BESAR lak jadi
selame aku keje nk dekat 3 thn ni x penah lg hadap masalah ni
boleh pulak bln ni due org x dpt gaji
mmg gelabah giler la aku
yela bende ni mmg tugas aku kan
lagipun melibatkan duit sape yg x risau kan
sekali chek2 nasib bek la bkn salah aku
tp salah bdk ANM tu
yg geram nye budak ni dah taw wat salah tu pandai2 la betulkan balik kan
cari la solution tuk setelkan problem yg punce dr ko tu
ini tidak leh wat suare2 manje mcm bkn salah besar la bende tu
 yela mentang2 la diorang yg x dpt gaji tu x kan cari die tp cari aku senang2 je nk lepas tangan
pastu boleh lg nk marah aku balik tu suruh aku cr penyelesaian padahal bende ni berpunce dr die
eeeeee....memang menyirap darah aku td
nasib bek la CC aku ade menenangkan keadaan td
kalo tidak mau aku drive sorang2 g ANM kat shah alam tu cr budak tu maki hamun die dpn2 bos die
baru puas hati aku

fuuhhh....baru la lege ckt ni
dah luahkan segale2nye  baru la boleh tenang hatini
baru la leh wat keje dgn tomaqninah
aku bkn ape keje melibatkan GAJI ngan PANGKAT ni mmg ni la risikonye
pantang salah ckt abih satu dunie die wat bising taw
haaii..nasib aku la kan
ok,bile tgk gambar cute ni terus cool dah.huhu......
 

Monday, October 17, 2011

cepat je

assalamualaikum....
sedikit angin pagi2 ni
yela dh 2 ari ct biase la kan.hehee...
tp ni bkn angin mals ye kwn2 tp angin marah
x de la marah sgt tp geram jugak la
ni semue psl BUJED itu hari la
yela kan byk pengumumuman yg menggembirekan cikgu cikgi ni kan
dan sebagai PT yg menguruskan cikgu cikgi ni mesti keje bertambah-tambah-tambah dan tambah kan
x kisah sebenarnye psl dh itu mmg tugas saye kan
x pe la mencari rezki yg halal susah payah kene redha je la kan
yg wat geram ni pasal ade la sesetengah cikgu yg x menyempat2 atau kire bahase kasarnye x sabar-sabar
bile dgr diorg punye gaji akan dinaik kan dan peluang naik pangkat tu makin dimudahkan ade je soalan-soalan CEPUPERAK yg ditanye pd saye
kalo leh diorg ni nak cepat-cepat je dpt durian runtuh tu kan
saye jawab la blm taw lg kan coz pekeliling lum ade lg
dah mcm tu x puas hati la pulak
die kate bujed dh bagitaw tp nape saye x wat ape2 pelarasan lg
haiiii....kalo korang la angin ke x????
mmg la bujed dh ckp masalahnye surat pekeliling x de lagi mane leh suke2 buat perubahan
 
 
ikutkan hati ni nk je printkan makluman yg saye dpt dr laman web JPA ni bg sorang2 bace
dah la suruh bukak lamn web ni pun x pandai.ermmm...ntah la
nk cite panjang2 pon kang menambah dose yg dh sedie byk ni lak
wat mase ni cume leh besabar je la...........

Friday, October 14, 2011

tazkirah jumaat

assalamualaikum....
harini nk jd ustazah pilihan ckt.huhu...
mcm la layak kan.heheee....
x de nye nk jd ustazahnye mcm la diri tu sempurne sgt kan
byk no yg kurang dr yg lebih
insaf2... huhu....

x de ape pon nk bg tazkirahnye
kire bersempena hari jumaat ni elok le kite saling ingat mengingati sesame kite kan
tp perkare ni pon kdg2 jd gak pd dr saye
bkn nye saye maksudkan pd sape2 ek
jadi kalo ade yg terase saye mntk maaf awal2 la ye
yela sejak2 menceburkan diri dlm bidang beblog ni kan,cewaaahhhh....
saye dok perati kekadang dlm kite menulis kisah hidup kite sendiri silap2 boleh jadi terRIAK pulak kan
yela cite psl family yg bahagie,ank yg comel lote, suami yg encem giler,beli baju or brg branded dan mcm2 lg la
sebenarnye mmg la kite x de niat pon nk menunjuk2 bile kite nk bercerite
tapi kadang2 bile dh terlebih2 bende tu jd mcm kite riak pulak kan
dan lagi parah kalo kite x pnah bersyukur atas nikmat yg ALLAH dah berikan pd kite
nauzubillah mntk2 la x sampai mcm tu kan
pasal tu jugak la saye paling takut dgn pujian
dan takut jugak nk bercerite tentang kegembiraan saye
memang la ikutkan semue bende saye nk cite
tentang anak saye yg selalu org kate comel n mendengar kate
senang nk jage la mcm2 la lg
saye sebenarnye takut sgt dgn pujian2 mcm tu
takut saye jadi riak n terus lupe diri
haiii mntak dijauhkan la
bkn ape takut bile ALLAH murke n tarik balik nikmat tu kan
ank yg sihat walafiat dijadikan sakit ke,tetibe de penyamun rompak kite ke pe ke n mcm2 lg la
tu yg saye x nak sgt terjadi dlm hidup saye
so bille rase diri ni beruntung sgt atau bahagie ke cume sebut  ALHAMDULILLAH je pasal semue tu dtg dr ALLAH kan
kalo nak bercerite pon jgn la sampai ade yg sakit hati n terus timbul PHD dan doakan yg buruk2 pd kite

pasal tu la dlm islam ALLAH galakkan kite besederhana
x kire la dlm kehidupan ke,dlm ibadah ke,dlm berkawan ke n dalam bercerite pon cam tu gak
macam sabda RASULULLAH ni kan
***apabila kamu memerhatikan orang yang lebih daripadanya tentang kekayaan
dan tubuh, maka hendaklah ia memerhatikan orang yang kurang daripadanya
disamping orang yang lebih daripadanya***
Hadis sahih Riwayat Muslim
so kalo rase2 diri kite ni sempurne n bahagie sgt jgn lupe bersyukur n jenguk2 la jugak insan yg serbe kekurangan tu
dan jadi la org yg besederhana n tidak melebih2
k la selamat ber amal n renung2kan n celik2 kan la mate anda.huhu...
pesanan ikhlas daripada
ustazah pilihan perasan.heheee...










Thursday, October 13, 2011

mungkin ini penyebabnye

assalmualaikum....
sgt jarang update blog skang
bkn malas atau dh lupe diri pasal follower dh ramai,cccewahhh cam ramai sgt la kan.huhu...
tp sejak hari isnin ari tu saye dilande sakit kepale yg teramat sgt
sakit yg x tertanggung rasenye
dh la time2 skang ni keje tgh melambak2
semuenye nk urgent lak 2
nk x nk terpakse la thn sakit pale ni sambil menyetelkan semue keje
alhmadulillah la setakt ni keje leh handle lg
cume sakit kepale ni yg c terhandle nye
bayangkan la dh sebotol myk cap kapak tu saye siram kat pale ni tp x bekurang2 gak
panadol jgn ckp la hari2 duk telan sampai dh nek jelak
tp x gak hilang2 sakit pale ni
nk kate pembawakan psl buatan org dh chek dh tp negatif je
abih 2 dh hilang punce redha je la ngan sakit ni
yg peliknye pg2 br dtg keje tu elok je
tp start je nek tgh ari mule la die berdenyut2
siap rase urat2 kat tengkuk ni tegang semcam je
darah tinggi ke????
ermmmm... x taw la
nk g chek takut.huhu.....

tp harini alhamdulillah sakit pale 2 dh ilang
sampai la ke ptg ni masih ok lg ni
bile pikir saye agak la penyebab sakit pale saye ni mungkin pasal saye selalu menghadap skrin komputer ni
yela pg td kan saye de g taklimat so bile dh kul 1.30 br masuk opis n baru la mnghadap komputer
ha baru la saye x merase dh azab sakit pale ni
lega sesangat
kalo x mst time balik keje dh melepek je kat umah
nk wat pe pon x leh
tp tu teori saye je
x taw betul ke x
tp google2 cr ade nmpk gambar ni

katenye inilah kedudukan yg betul kalo menghadap komputer
tp kalo saye ni rasenye mate ngan komputer tu jaraknye 5 inci je
selagi x tercium skrin komputer tu selagi tu x puas ati
heheeee.....

Monday, October 10, 2011

tak lalu

assalamualaikum....
letih wei.....
pelik kan lepas ct 2 hari pon leh merungut letih lg
yela bdn x rehat langsung
nme je ct tp nonstop de je bende nk wat
last2 ari isnin jd ari yg paling lemau
dh la keje byk giler
x sempat nk happy2 psl bujed byk berite baik tuk yg keje gomen cam saye ni
tp tu la keje pon makin belambak2
hai...nasib la
bujed pon bujed gak tp bdn ni dh jadi mcm BEJAD lak
nk taw x pe maksud perkataan tu???
saye mals nk explain
korang tye je la member2 korang yg bangse jawe tu ek.huhu....
k la malas nk menatap skrin ni lame2
pening pale!!!!!

pening pale versi comel.huhu.....


Thursday, October 6, 2011

bukan musim tapi___________

assalamualaikum....
haritu sembang2 kosong dgn hubby
kan lately kes buang baby dh makin menjadi2
makin lame makin kejam diorg ni
yg peliknye bile satu kes terbongkar x lame pas2 mesti kes lain lak muncul
contohnye cam kes buang baby kat dlm perigi tu hari
kan esoknye pulak kua lak cite campak baby dr tingkat 2 ke 3 ntah saye pon dh lupe
punye la bebal otak mak budak tu sampai hati nye la campak baby yg x berdose cam2
igt ank patung ape.haish!!! mintak simpang la jd kat keturunan saye
ini kes yg menggemparkan malaysia skang ni!!!!
hubby ckp skang ni cam musim je buang2 baby ni
saye kate kat hubby bukan musim
tp ni la hasil dr mase sambut happy new year akhir bln 12 2010 haritu la
ateee kalo sambut happy new year gaye camni x heran la boleh termengandung kan.isyh2.......
hubby pelik n tye nape lak saye kte cam2
saye jawab berdasarkan pendapat saye je la kan
besenye tempoh pregnant kan ambik mase lebih kurang 40minggu
cube korang kire kalo besalin time2 skang ni proses start pregnantnye dlm awal bln 1 aritu
maksudnye time celebrats new year tu la
kan budak2 zaman skang ni kalo sambut new year bkn men lg liarnye
siap de g parti2 la
g dating2 sampai tgh mlm la
almaklum la kunun2nye merayekan tahun baru dgn azam baru la kekdahnye
tu yg boleh sampai terlanjur dgn boyprend @ buayeprend tu
tp x taw la betul ke x kan
itu cume pade pendapat saye je la
cube korang pikirkan sejenak
logik ke x logik pendapat saye tu????????????


Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday (lupe lak!!!)

assalamualaikum....
seriusly xcited sgt nk update en3 pg2 td sampai lupe arini ari rabu
so x mo ketinggalan
inilah WW saye arini
tadaaaa.......................

can u spot me?????????? heheheee....
sape yg dpt cari saye yg mne satu ade hadiah taw.huhu....

berakhir sudah

assalamualaikum...
fuhh!!!! fuhhh!!!! tiup2 ckt habuk dkt blog ni
lame giler terbengkalai
sori la pade yg ternanti2 en3 baru saye
lately mood nk menulis 2 nan hadooo je
cehhh bujed cam ramaaaiiii sgt peminat blog ko ni nani ek
berangan je laaaaa..........
tp mmg betul skang ni nk menaip en3 cam malas bebenor
padahal byk bende nk citer
ari 2 kn janji nk wat en3 spesel sempene besday blogni yg pertame
tp x sempat lak
sori kwn2 semue
insya alllah akan saye usahakan jugak
tp bile 2 x leh nk janji k

harini nk update psl cite basi ni
ikutkan mmg kire dh jd pekasam la cite ni psl dh lame sgt teperam
tp x pe la tetap gak nk cite2 kat blog yg x seberape ni
sekurang2nye leh jd kenangan sok2 hari kan
kejadian ni berlaku 23/09/2011 haritu
kat sekolah ni ade wat majlis persaraan pengetua @ boss saye
sblm kite citer pnjg2 meh layan gambar dulu







 meriah giler majlis ni kan
ni adalah pengalaman pertame saye menyaksikan majlis persaraan org
mmg terkasima sekejap la
punye grand n spesel sgt
mase boss nk bertolak dr umah ke sekolah 2 siap de polis yg eskot lgtu
dah mcm PM yg nk lalu
pas2 ade acere lepas2 burung lak kunun2 simbolik pd kebebasan coz dh bersara la kan
hadiah2 yg boss dpt lak mmg byk
yg bg brg kemas pon byk
mmg terbaekkk la tgk ari 2
sampai la saye berangan2 agaknye time saye bersare nnt sonok la kalo dirayekan mcm boos tu
tp hakikatnya jgn harap la ko nk dpt cam2
yela saye ni cume la staff sokongan je kan
bese kalo dibuatkan majlis tu cume yg berpangkat2 besor je
jd dlm angan2 je la kalo nk dpt pon
x pe la time 2 bia saye lepaskan kucing je sudah.heheeee.....

k cite pasal majlis dh abih
sekarang nk cite pasal boss saye yg dh besare 2 pulak
saye merase duk bawah boss saye ni x lame psl saye pon br je dpt tukar ke sekolah ni
ade la dlm 2 thn camtu
tp lame x lame tu tetap la ade kenangan manis n pahit selame bekerje dgn die
actually byk yg pahit dr manis pon
bese la saye ni kan keras pale ckt
so x hairan la selalu kene marah ngan die
kalo mmg salah saye mmg x kisah la kalo kene marah
tp kdg2 bnde 2 x de kene mngene ngan saye pon die sembur saye jugak
tu yg wat saye x puas hati tu
sebenarnye boss saye ni ok
kadang2 ape yg die ckp 2 ade gak betulnye
tp yg saye x berkenan ngan die ni pasal die pantang kene cucuk
taw x cucuk yg camne?????
bkn cucuk2 jarum tu atau cucuk botox 2 gak
tp pantang org hasut n pantang jugak kalo ade yg mengipas die
laju je die pecaye ckp org tu tanpe usul perikse
sape2 yg kaki aircon tu untung la dpt jd kesyangan die
x wat keje pon leh kene puji
yg saye ni x pandai nk pasang2 aircon kat org jadi la mangse penganiyaaan
keje yg susah2 saye siapkan kaki kipas 2 yg dpt credit dr boss
tu yg wat sakit hati tu
pasal tu jugak la dgn besarenye boss saye ni rase dh berakhir semue tekanan kerje yg saye hadapi
harap2 la pengganti boss nnt jgn mcm die lg
kalo x berpanjangan lg la sekse saye ni.huhu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...