Wednesday, October 5, 2011

berakhir sudah

assalamualaikum...
fuhh!!!! fuhhh!!!! tiup2 ckt habuk dkt blog ni
lame giler terbengkalai
sori la pade yg ternanti2 en3 baru saye
lately mood nk menulis 2 nan hadooo je
cehhh bujed cam ramaaaiiii sgt peminat blog ko ni nani ek
berangan je laaaaa..........
tp mmg betul skang ni nk menaip en3 cam malas bebenor
padahal byk bende nk citer
ari 2 kn janji nk wat en3 spesel sempene besday blogni yg pertame
tp x sempat lak
sori kwn2 semue
insya alllah akan saye usahakan jugak
tp bile 2 x leh nk janji k

harini nk update psl cite basi ni
ikutkan mmg kire dh jd pekasam la cite ni psl dh lame sgt teperam
tp x pe la tetap gak nk cite2 kat blog yg x seberape ni
sekurang2nye leh jd kenangan sok2 hari kan
kejadian ni berlaku 23/09/2011 haritu
kat sekolah ni ade wat majlis persaraan pengetua @ boss saye
sblm kite citer pnjg2 meh layan gambar dulu







 meriah giler majlis ni kan
ni adalah pengalaman pertame saye menyaksikan majlis persaraan org
mmg terkasima sekejap la
punye grand n spesel sgt
mase boss nk bertolak dr umah ke sekolah 2 siap de polis yg eskot lgtu
dah mcm PM yg nk lalu
pas2 ade acere lepas2 burung lak kunun2 simbolik pd kebebasan coz dh bersara la kan
hadiah2 yg boss dpt lak mmg byk
yg bg brg kemas pon byk
mmg terbaekkk la tgk ari 2
sampai la saye berangan2 agaknye time saye bersare nnt sonok la kalo dirayekan mcm boos tu
tp hakikatnya jgn harap la ko nk dpt cam2
yela saye ni cume la staff sokongan je kan
bese kalo dibuatkan majlis tu cume yg berpangkat2 besor je
jd dlm angan2 je la kalo nk dpt pon
x pe la time 2 bia saye lepaskan kucing je sudah.heheeee.....

k cite pasal majlis dh abih
sekarang nk cite pasal boss saye yg dh besare 2 pulak
saye merase duk bawah boss saye ni x lame psl saye pon br je dpt tukar ke sekolah ni
ade la dlm 2 thn camtu
tp lame x lame tu tetap la ade kenangan manis n pahit selame bekerje dgn die
actually byk yg pahit dr manis pon
bese la saye ni kan keras pale ckt
so x hairan la selalu kene marah ngan die
kalo mmg salah saye mmg x kisah la kalo kene marah
tp kdg2 bnde 2 x de kene mngene ngan saye pon die sembur saye jugak
tu yg wat saye x puas hati tu
sebenarnye boss saye ni ok
kadang2 ape yg die ckp 2 ade gak betulnye
tp yg saye x berkenan ngan die ni pasal die pantang kene cucuk
taw x cucuk yg camne?????
bkn cucuk2 jarum tu atau cucuk botox 2 gak
tp pantang org hasut n pantang jugak kalo ade yg mengipas die
laju je die pecaye ckp org tu tanpe usul perikse
sape2 yg kaki aircon tu untung la dpt jd kesyangan die
x wat keje pon leh kene puji
yg saye ni x pandai nk pasang2 aircon kat org jadi la mangse penganiyaaan
keje yg susah2 saye siapkan kaki kipas 2 yg dpt credit dr boss
tu yg wat sakit hati tu
pasal tu jugak la dgn besarenye boss saye ni rase dh berakhir semue tekanan kerje yg saye hadapi
harap2 la pengganti boss nnt jgn mcm die lg
kalo x berpanjangan lg la sekse saye ni.huhu....

4 comments:

  1. thanx...saye pon sudah jln2 ke blog awak. dh follow jugak,nice blog!!!

    ReplyDelete
  2. taw x pe,name pon pangkat boss kan.hehee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...