Thursday, October 6, 2011

bukan musim tapi___________

assalamualaikum....
haritu sembang2 kosong dgn hubby
kan lately kes buang baby dh makin menjadi2
makin lame makin kejam diorg ni
yg peliknye bile satu kes terbongkar x lame pas2 mesti kes lain lak muncul
contohnye cam kes buang baby kat dlm perigi tu hari
kan esoknye pulak kua lak cite campak baby dr tingkat 2 ke 3 ntah saye pon dh lupe
punye la bebal otak mak budak tu sampai hati nye la campak baby yg x berdose cam2
igt ank patung ape.haish!!! mintak simpang la jd kat keturunan saye
ini kes yg menggemparkan malaysia skang ni!!!!
hubby ckp skang ni cam musim je buang2 baby ni
saye kate kat hubby bukan musim
tp ni la hasil dr mase sambut happy new year akhir bln 12 2010 haritu la
ateee kalo sambut happy new year gaye camni x heran la boleh termengandung kan.isyh2.......
hubby pelik n tye nape lak saye kte cam2
saye jawab berdasarkan pendapat saye je la kan
besenye tempoh pregnant kan ambik mase lebih kurang 40minggu
cube korang kire kalo besalin time2 skang ni proses start pregnantnye dlm awal bln 1 aritu
maksudnye time celebrats new year tu la
kan budak2 zaman skang ni kalo sambut new year bkn men lg liarnye
siap de g parti2 la
g dating2 sampai tgh mlm la
almaklum la kunun2nye merayekan tahun baru dgn azam baru la kekdahnye
tu yg boleh sampai terlanjur dgn boyprend @ buayeprend tu
tp x taw la betul ke x kan
itu cume pade pendapat saye je la
cube korang pikirkan sejenak
logik ke x logik pendapat saye tu????????????


6 comments:

  1. logik la..sy pon sllu fikir gitu ...

    fikir process pregnancy,berapa bln,mggu..mmg bleh calculate sndri

    xtaw la..tknology makin canggih..budak2 skolah rendah pon dah pndai ckp pasl seks,ckp pasal dalam2 pompuan,..iskkk malu

    ReplyDelete
  2. taw x pe.ape yg berlaku skang ni mmg menakutkan.ntah zaman anak2 saye dh besar nanti ape pulak la yg jadi.eeemmph....doa yg terbaik je la.amin....

    ReplyDelete
  3. sedih tul bile dgar kes2 buang bayi macam ni.
    kenapalah org malaysia yang beragama islam sanggup buat macam ni?

    ReplyDelete
  4. tu la pasalnye,bkn ape nnt bile ALLAH turunkan bala bkn diorg2 yg wat dose tu je yg kene kite2 sekali pon terlibat jugak kan.eeeerrrmmmmmmmm....

    ReplyDelete
  5. lecturer sy pn ckp cmtu jgak~~ buat mse new year, bulan 9 @ 10 kuar ar bby tu~~

    ReplyDelete
  6. eeh lecturer lez bkn same pendapat ngna akak gak ek.kire logik la pendapat akak 2 kn.hehee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...