Friday, October 28, 2011

pantai BNO

assalamualaikum...
en3 kedua di hari jumaat
biase la name pon keje kat sekolah
ptg2 cikgu cikgi dh x ade,student pon x ade
suasane senyap n sunyi ni mmg rugi kalo tidak digunakan untuk mngulor dgn jayenye.ekekeee....
ala...bagi la can aku berjimba-jimba sekejap
bkn selalu pon kan.hehehe....
ok ni cite 2 minggu lepas
mmg dah basi pon
kitorang satu family kecik ni merajinkan diri pd ptg ahad untuk meronda2 di pantai BNO
atau name penuh dlm IC  nye Bagan Nakhoda Omar
amacam,exsotic x name tu???? huhu.....


cantek kan view kat sini. time kitorang pg ni dalam kul 6.00 camtu
time weekend mmg rami giler org
selalu aku g air tgh surut
tp kali ni bernasib baik nampak gak air pasangnye
tu yg budak2 seronok leh mandi mande sekali
air die mmg cantek sampai leh nmpk ikn2 kecik berenang2 dlm tu
walaupun tempat mcm dekat jugak la dr umah aku dlm 1/2jam (lame gak tu kan.heheeee)
tp mmg jarang pg
last pg ari tu time umur aimi sethn
yela dpt hubby yg keje ari2 ahad je ct pastu syok membute je x dpt la nk jln2 selalu kekdahnye....
so sesekali bile pujukan untuk meronda2 tu berhasil jgn la lepaskan peluang
terus ajak makan2 angin kat pantai ni
aimi pon xcited giler la mengukur pantai tu
x nak kene pegang langsung
berlari larian la die sampai la tersembam
x pasal2 lebam pipi die
tu la sape suh x dgr ckp mak ngan abah kan
tp die nangis jap je
pastu terus sambung lari2 lagi


al kisahnye tgh kitorang feeling2 jln pegang2 tgn di tepian pantai tu tetibe ternampak kelibat mamat ni
nk taw sape???
tadaaaaaaaaaaaa.......

rupenye si shukri sepupu aku yg duk ijok tu,die ni sambung belajar kat politeknik sabak x jauh la dr pantai BNO tu.kantoi la die tgh dating ngan awek die. tersipu2 la die nk nyorok dh x sempat.heheee....
so ape lagi mamarazi terus menjalankan tugas snap gambar kantoi die,ekekeee....
x de kantoinye pon
satu dunie dh taw die couple ngan dak pompuan tu
dh kat FB wat in relationship with si Polan-polan kan
x de la nk kecoh2nye.huhu...
tp sebagai dende org suruh belajar tp g dating kite suruh die ambik gambar family artis ni
sape artis tu ek????
****



***


**

ni la artis yg perasan tu.wakakakakaaa.... (ok,sebenarnye motif gambar ni nk tunjuk kete smart kat belakang tu je.heheee.....)
dah penat jln2 sambil kacau org dating2 tibe la mase untuk melantak beramai2
kat sini menu yg glamer MEE UDANG BANJIR
mmg terbaeeek la mee die
kuahnye pekat udangnye pon byk berenang-renang kat dlm pinggan tu
tp tu la duk sibuk sgt nk melantak x sempat lak nk ambik gambar.sori la ek.huhu....
untuk sape2 yg berkenan nk try mee udang banjir ni kene alert waktu restoren ni beroperasi
aku pon x perasan sebenarnye
mase tu dh dkt kul 7 baru kitorang order mkn
rupe-rupenye kedai ni tutup kul 7 jugak
kire kitorang ni customer last la
nasib bek la
ade budak2 ni dr mane ntah tp aku rase bkn dr kawasan dekat2 la diorang sampai ngam2 kul 7
tokey kedai tu halau diorg kate kedai dh nk tutup
kesian tol........
jauh2 dtg nk merase mee udang banjir kempunan la jwbnye


k la,tgn pon dh penat menaip
jap lagi nk balik dh ni
sebelum blah meh layan gambar model yg paling comel aku ni
heheee.....saye la bakal model popular tu.ekekkeeee......

7 comments:

  1. hihi.amboi..bakal model popular.. hee :P

    ReplyDelete
  2. hye..:)..akak kna tag..layari link ni taw..:)

    http://nurkamalia90.blogspot.com/2011/10/jom-tag2.html

    ReplyDelete
  3. hehe... syoknyer banda di tepi pntai.. lya mmg suka sgt duk tepi pntai.. tenang n damai jer.. biasa weekend suka lepak pntai.. tp ni muism angin monsoon.. xbape sesuai.. sbb blah pntai timur ni..angin kuat

    ReplyDelete
  4. nur kamalia: akak ni x penah pon post2 bende tag2 ni,tp akak cube try la ek,kalo salah tolong tunjuk kan ek.pe2 pon thanx....

    lyafrina : thanx sudi follow blog saye yg x seberape ni.hehee... saye pon same lya gak suke dgn suasane pantai.tenang je kan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...