Friday, October 21, 2011

pantang

assalamualaikum....
aku mmg x suke kalau ade org puji aku
kalau puji tu betul2 ikhlas x pe jugak
ni kadang2 ade maksud tersirat x pun tersurat x pon terbirat ke kan
kang x pasal2 terus lupe diri aku dgn pujian tu
tp x de la pulak aku x terime pujian tu
terime kasih la jugak kan
alhamdulillah.....
hari rabu hari tu penyelia asrama kat sini baru je puji muke aku
die kate bertambah cerah dan bersih
awwww...terus kembang kuncup lubang hidung aku yg sedie besar ni
tapi tu la masalahnye
muke aku ni pantang kene puji
last2 start dr semlm tumbuh la parasit yg dengki ngan kebersihan wajah aku ni
dah la saiz XL pulak yg muncul tu
aduyai!!! tensen2...


amboi...nk entrampe gak muke tuan tanah kedaung ni,x padan ngan pipi boolat melendut tu.huhu....
korang tgk la yg aku bulatkan tu
bukan main besar jerawat aku tu
rasenye ade satu kilo nasi duk masak dlm tu.muahahaaaa....
aku kalo muke tumbuh jerawat ni ade 3 sebab je
  • x lame lg bulan mengambang le tuewwww
  • stress pasal banyak sgt keje nk disetelkan
  • perut aku ni ade isi ke ek???? eeeerkkk!!!!

4 comments:

  1. masalah jerawat memang bwt kita selalu susah hati.. then bwt muka jadi nampak tak cantik.. hehheh.. ada petuah tak biar muka tak bejerawat...??

    ReplyDelete
  2. ekeke.. besa gamba.. *psstt.. tak nampak pown jerawat tu.. relaks la.. haha

    ReplyDelete
  3. nova,saye ade petue jgn mkn kacang tp tetap jugak jerawat tu tumbuh.heeehe..

    ReplyDelete
  4. rinsyaryc,saje je buh gambar besar2 supaye leh la jerawat tu menyorok ckt.ekekeee....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...