Monday, October 31, 2011

tag pertama ku

assalmualaikum....
ooouch...terharu giler bile ade yg sudi tag aku buat pertame kali ni
walaupun x penah buat n x taw betul ke tak tapi tetap sukeeee
pe2 pun thanx so much untuk deq nur kamalia yg comey coz sudi tag akak
tp kalau salah care akak jwb tag ni jgn mare ye deq.heheee.....

pertame sekali die kate kene letak RULES dulu
so ini la undang2 bawah akta tag ni ek.huhu...
*****
***
 1.You must post these rules. 
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post. 
    And create eleven new questions for people you tagged to answer. 

 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her. 
 6.No tag backs. 
 7.No stuff in the tagging section about 
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately 
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people


ok,done!!!
pastu kene jawab soalan deq nun ni
1. name pnuh kamu skali ngn nama datuk kamu, hehe
name dlm ic NOR ISNAINI BINTI SUDIR BIN SEKAK.ok itu dh menjawab tuk name datuk tu ek
2. lagu fveret bila duk dlam tndas??hahahah..hntam je..
biasenye kalo akak dlm tandas duk dediam je x de nk dgr2 lagu coz nnt hilang lak feel nk melepas tu.ekekekekeee....
3. tgan kanan atau tgan kiri??
tangan kanan je wat mase ni.huhu...
4. lau bOsan bese buat ap??
sejak2 dh jadi mak ni mmg x sempat nk rase bosan deq.hehee...
5. lau jd artis, kamu nk jadi artis ap??hehehe..
kalau boleh mmg x nk langsung jd artis x berkenan.huhu....
6. westlife Or n'sync??sbb??:)..
dua-dua pun suke coz mmg suke layan lagu2 diorg tu
7. cerita plik pnah kamu tgOk..
baru sabtu ari tu tengok cite korea SECTOR 7 tu,mmg pelik giler tgk alien dlm cite tu.x berupe.eeeiyss..
8. kamu rasa saya cantek x??haha..hentam je,
akak rase nur kamalia ni mmg cantek n kiut sgt.heheee..... bodek ni
9. kamu rasa kamu cntek x??sbb??ngeee~
saye x rase saye cantek tp org yg kate saye cantek.wakakakakaaa perasan nk mamp.....
 10. suka pkai heels??lau suka , bese pkai ntOk mjlis ap??
hari-hari g keje akak pakai heels  deq non.huhu...
11. ad bf??bg nme pnuh dia n birthday dia, lau xde, reka jela, hahaa..
bf x de,tapi laki ade la.hehee... name ADNAN BIN BASRI besday 21.03.1978
***
**
 
ok dah setel dah tag pertame ku
untuk RULES yg last tu x sempat lak nk wat
sok akak try wat ye nur kamalia
lg sekali thanxs coz sudi tag akak
len kali tag lg ek.heee.heeee....

2 comments:

  1. thanks kak, sweet la akak ni, hihihi..thanks.:D

    ReplyDelete
  2. same2 nur kamalia.jgn serik tag akak lg taw.hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...