Wednesday, November 2, 2011

no wordless wednesday part 2

assalamulaikum...
amboi2 x penah2 kat blog aku ni ade cite bepart-part ni
ok la tu kan ade kemajuan ckt.ekekeeee...
ok sambungan dr en3 yg ini 
kan dh janji so kene tunaikan
 
 
lepas je abih sessi menghitamkan kulit kitorang gerak pulak ke TELUK BATIK
ala x jauh pon dr marina water park tu
x sempat nk kering pon rambut dh sampai
 
 
inilah pantai teluk batik.dulu time dating2 ade gak pg sini,pantai bersih tp x berani sgt nk mandi kat sini coz nasib x bek kene gigit ngan obor2.


tengok la keletah budak comel ni,bkn men suke die dapat jalan2 camni
asalnye die jerit2 jugak mntak nk turun nk mandi kat pantai tu
tp x denye aku bagi kang kene gigit obor2 gatal maknye ni jugak la yg kene tolong garukan.huhu...
lagipun sejak2 dh kawin ni nk memang minat nk mandi pantai ni macam kureng ckt
lebih prefer nk mandi air terjun je
lagi syok!!! dan lagi bagus x de la hitam kulit berjemur
so plan nk dtg sini memang nk lepak2 sambil mkn angin je

pastu berphoto gedik macam ni.hehehee...cian anak aku kene kepit ngan mak bapak die yg size XXL tu.huhu...
lagi satu yg paling penting g teluk batik ni pasal nk melantak
yela berejam rejam duk berkubang dlm kolam tu perut mmg lapar giler
setakat mkn sanwich je wat taik gigi je boleh.muahahhaaaaa...
kalo nk mkn kat sane mmg x leh coz die x bg bawak makanan dr luar kan
jadinye kitorang mkn je la kat teluk batik ni sambil ditemani angin sepoi2 x reti bahasa,hehehhh
inilah hasil menkedarah hari tu,semuenye aku masak sendiri. gigih bangun awal nk siapkan bekaln ni semangat waja la katekan.heheee...
ala setakat masak pulut ngan goreng ikan masin pastu buat sambal tumis ikan bilis je boleh la.huhu...
tp kire ok la kan dari nk beli makanan kat situ
dah la mahal belum tentu sedap kan
tp makan ape2 pon kalo ditemani view pantai yg cantik tu memang sedap la sangat2 kan.hehee..
 overall memang puas hati dpt reles tensen sesekali macam ni
kalo nk g selalu mmg x leh la kan
bile aimi dh besar ni memang seronok kalo bawak jalan2 kan
len kali leh g bercuti kat tempat yg lebih menarik lg.insyaallah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...