Friday, November 4, 2011

raye ke x raye ke yg penting coti panjang

assalamualaikum...
amboi tajuk panjang bukan men lg tu
x penah2 wat tajuk panjang camtu kan
ni namenye lepas geram coz x dpt nk upload video kat dlm blog ni dari pg tadi try sampaila sekarang duk keluar error je
asal ntah,agaknye blog ni pon teringin nk jd korban di hari raye haji ni kut.ekekeeee...
sebenarnye nk upload video time aimi mandi mande bersuke ria kat marina water park itu hari
dh puas tunjuk gambar nk jugak tempek video bagai kan
agaknye niat x baik tu yg x leh upload dr td kut.muahahaaaa
x pe la yg penting aku boleh tengok sendiri je video tu kalau tengah rindu kat ank dare sorang tu

tengok semue org xcited cite pasal nk sambut raye haji sok ni kan
aku x de la semangat mane coz memang x akan ke mane
nak balik kampung wat mase ni x de bujed so duk je la dediam kat umah
eehh!!! bukan duk umah sangat pon tp ade gak la plan jalan2 ckt
esok malam raye dh confirm balik umah FIL kat Long River tu.huhu....
pastu pg2 raye pas g semayang and g kubur arwah MIL terus nk gerak g meru nk jumpe kakak2 ku tersayang
dah lame jugak x jenguk diorang dekat 2 bulan camtu
si aimi pon asyik la menyebut2 name sepupu nye yg debot si Aniq tu
rindu kut nk main same2
cadangnye nk tido semalam kat umah kakak boleh la jalan2 g shah alam ke klang ke tengok je la nanti
tu je la coz cuti pon sape hari isnin je selase dh kene keje
ptg isnin tu balik ke Big River semula la
amacam plan aku tu cam x best je kan
nk wat camne kampung halaman dh la jauh payah la ckt nk balik selalu
x pe la yg penting cuti dapat la merehatkan badan yg dh letih2 ni kan
lagi seronok coz boleh spend time dengan budak yg banyak sangat akal sekang ni
sape lagi kalo bukan aimi

****

***

yeaaahaaa!!! sonoknye mak saye cuti panjang ni,boleh buli die hari-hari.hehee.....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...