Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday #13

assalamualaikum....


***


**




**



**
errrmmm............sedapnye mamam eskrim ni.yumy!!!!

eehh,mak nk tangkap gambar.cepat2 tunjuk SATU MALAYSIA!!!!

comotnye......

ala...x kan dah abih kut.huhu......
 ***


**
ok,mule2 memang x nk letak word langsung coz name pon wordless kan
tapi nk membebel ckt2 leh kan.huhu...
ini budak kan memang suke sgt bende2 berais ni
even ais tu pon die leh kunyah2 bujed cam makan keropok tu taw
sebijik sebijon meniru perangai BAPAK die tu
kalau maknye ni kate NO! NO! NO! die marah ok
BAPAK die pon same memang x bagi kalo kite marah anak DIE
aku senang je dari gaduh laki bini baik aku senyap biarkan je ape ank dare tu makan,ais batu ke,batu bate ke
tapi tu la akibatnye masuk harini dah 4hari ank BAPAK tu demam,batuk-batuk dengan selseme
BAPAK nye tu senyap je la dah taw memang salah die
ermmm...BAPAK dengan ANAK due-due buat aku GERAM!!!!!!


2 comments:

  1. sedap tu memang sedap tapi nanti terus selsema.huhu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...