Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #14

assalamualaikum.....
tengok gambar kat bawah ni aku jadi Wordless betul

*****


**
**




maseni g kenduri sepupu aku kawin kat sg. manila
bese la time2 pengantin sanding ialah bile matahari dah  terpacak atas pale
so memang time ni tengah panas giler
aku sibuk melantak dengan suap aimi sekali
sebabnye nak tunjuk kat mak dengan adik beradik aku yg len coz diorang x dapat pegi kenduri ni suruh la laki aku ambik gambar
yang sebenarnye aku pon x sempat nak membelek muke pengantin pompuan ari tu
ingat dah balik boleh la tengok gambar yg die ambik ni
sekali aku tengok hancuss!!! ntah angel ape yg die ambik x de satu pon leh menunjukkan muke pengantin pompuan tu betul2
ape la nasib dapat laki x de talent langsung jadi PAPARAZI ni.huhu....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...