Friday, December 2, 2011

hari kemas sedunia

assalamualaikum.....
cite memang dah basi sangat
kire kalo makanan dh berulat siap beranak pinak lagi ni
mintak maap le bebanyak sape yg tertunggu2 en3 baru aku ni.eeh ade ke??? huhu...
x kisah la kan janji mak nk cite jugak noks.heheee...
nk cite satu2 macam letih lak
letak gambar pas2 aku cite satu2 jimat mase ckt kan
dasar pemalas lipas tol!!!! heheee....


yg ni x payah nk explain coz dh terang lg bersuluh acare yg berlangsung tu kan.hehee....

alkisahnye aku ni xcited sangat la nk masuk kan aimi dlm salah satu slot majlis tu kan
acarenye PAKAIAN BERAGAM means ko kene la bergaye macam american next top model wat catwalk atas pentas tu kan
temanye KISAH DONGENG tp x de kene mengene dengan lagu stacy tu ek
makenye aku ni semangat la membelikan baju princess tuk anak dare aku tu
kunun2 hari tu nak jadikan die CINDERELLA la kan
baju crown semue dh cantek dah
kalo x caye tengok la gambar ni

mase ni lum start drama queen lagi.huhu...

lepas tu acare nk mule so budak2 ni kene la beratur ikut giliran kat tepi pentas
sekali die tengok dahramai2 org camtu agaknye gerun kut
x pasal2 melalak2 x mau dengan kawan2 nye dah
puas la cikgu2 die pujuk ckt pon x jalan
nasib bek la die peserta yg no.16 so lambat ckt la nk nek pentas
aku mase tu memang dh naik darah tinggi sampai kepale rasenye
nk marah kang lagi kuat lak die menangis
last2 cikgu die kate x pe la maknye ikut sekali je naik ke pentas tu

korang tengok la sikit punye lawa cikgu die make-up kan abih luntur semue dek air mate drama queen ni.haiiii....


puas memujuk last2 mau jugak die duk atas pentas tu tapi duk tegak cam kayu je la x gerak2. bukan kate catwalk tikus walk pon x de rupe dah time ni.huhuhhu.....

bile dh sudah acare tu elok le pulak die gelak2. itupon pasal dah upah belon tu. sie2 je mak die semangat nk jadikan cinderella last2 die nak jadi puteri air mate je la.heheee....
***
***
dalam majlis tu aimi ambik bahagian dalam due acare
satu lagi menyanyi ramai2 dengan kawan2 yg lain
time tu cikgu die suruh aku nyorok je coz die kate pasal nampak maknye la aimi makin mengade2 nak duk berkepit je
x pe la aku pon sorok2 la tengok die menyanyi
tapi memang bangge giler tengok die nyanyi sambil menari tu
tengok die enjoy sangat2
x sangke nampak macam dah besar betul anak dare aku tu.huhu....
kat bawah ni gambar2 sepanjang majlis berlangsung
mak n bapak masing2 memang sporting semue
jadi majlis pon happening sangat2





rupenye x sia2 aimi jadi drama queen ari tu
walaupun jenuh la nak memujuk die wat catwalk atas pentas tu dapat jugak la hadiah
tapi saguhati je la...jadi la kan dari x de
lepas tu lagi best coz adiah yg die dapat memang kesukaan die sangat2
nak taw ape die?????
taraaa.....


baju boboboy le pe lagi. dapat baju ni selai dengan tuale selai
berbaloi la jugak belikan baju rincess tu mahal2 kan
erk!!!!! mahal ke????? heheeee...
lagi best mase majlis tu ade org tu yg keje dengan PM yg susah sangat nk ct ataupun nk jenguk anak die kalo ade majlis ape2 tu sanggup datang walaupun sekejap.ekkekekeeee....


keje dengan PM la sangat kan...muahahhahaaaaa!!!!!
k la dah melalut2 la pulak ni
aku ambik mase sampai 3 hari nak siapkan en3 ni
punye la sibuk kan,duk taip pas2 save pastu macam tu je la berulang2
dah hujung2 tahun ni memang biase la kalo keje tu belambak2 mintak disiapkan
hai...nasib la

p/s: mintak maap le banyak no gambar dlm en3 ni. pade yg dh termuntah ijo tu banyak2 sori la ek.hehee...


2 comments:

  1. alahai cumelnye tgk budak2 kecik wat persembahan pakai telinga arnab tu..hihi

    ReplyDelete
  2. budak2 wat pe pon nampak comel kan.hehee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...