Friday, January 20, 2012

sudah tukar

assalamualikum....
ok aku bangge coz arini dh berjaye capai target untuk update 2 entry
BRAVO!!!! BRAVO!!!!!!
tapi kalo korang nk taw ini je la entry aku sampai la nek cuti CNY nanti
almaklum le org x de laptop or tenet kat umah kan
harapkan harte kerajaan ni la nk update blognye
eeh korang2 jgn lak wat report kat PM pasal statement aku ni,karang naye aku kene tindakan tatatertib.huhu......
 
 
cukup la melalut tu kite straight to the point je ek.fuyooo!!! berhabuk ckp omputih tuew...
sebenarnye nk citer pasal short vacation kitorang pade 01.01.2012 aritu
actually kunun2nye percutian sempena menyambut kedatangan thn baru ni la
bukan men ko kan cam artis2 lak ade percutian sempene ape2 peristiwe
x kisah la kan asal aku bahagie.heheee...
ala...yg benornye aku menumpang ngan kakak aku no.3 tu
kompeni die ade wat family day
so nk bagi meriah diorang ajak la sedare mare semue yg sudi nk ikut
asalnye aku pon malas la jugak nk join tp bile dgr acare2 yg akan diadekan tu mcm best je kan
pastu lagi la dengar ade acare mandi mande kat swimming pool tu lagi wat semangat membare nk join
yela anak dare aku tu kan antu air kalo dapat bagi die men air memang puas ati la hati maknye ni


family day tu buat kat TAMAN BOTANI shah alam nun
kalo korang nk taw kalo kakak aku x gtaw yg TAMAN BOTANI tu dulu adelah taman pertanian shah alam memang sampai skang aku x taw
punye la byk kenangan manis kat tempat tu tapi name die dah tukar pon aku x tahu menahu
yela dolu2 tempat dating2 port paling best tuew
kire ni adelah kali pertame jejak ke situ setelah sekian lame x pg
rasenye last pg thn 2009 bile sedang2 hangat bercinte tu la.ekekekeeee....


k la nk cite panjang pon cam mals je dah ni
korang tengok gambar je la ek
kite cite dlm caption je
joooommmmmmmmmmmmmmm....
 
 
 
 
 
 
 
inilah kakak aku yg ku tumpang kasihnye family daynye.huhu.....





first time bawak aimi nek bas walaupun bkn the real bas tapi sonok tuk tengok gelagat die. mule2 takut2 jugak coz tetibe kene bersesak2 dlm bas tu kan last2 tgk pemandangan cantik kiri kanan suke lak die.hehe.....





time ni die dah buat hal sebenarnye,agaknye dah penat bejalan. asyik la mintak dukung tapi sorry mak x larat dah nak......berat ko sekarang kalah berat guni beras taw.uhuhhhhuuu....



nasib bek memang musim sejuk time tu tapi pasal ramai sangat yg masuk nk feel2 mcm berade kat kutub selatan pon x sempat noks.

ok yg ni saje2 je nk tipu kunun2 memang tengah sejuk giler so kene la wat aksi polok2 kan.huhu...

ini adelah cubaan nak ajak aimi bagi mkn arnab yg cute2 tu. tapi nan hadooo ank dare aku ni penakut langsung x berani nk dekat.maknye pns hati coz dh bayar 6 hinggit rase x berbaloi lak





akhirnye rase berbaloi dpt join family day tu coz aimi menang gak dalm acare yg diorang anjurkan. mak bapaknye ade jugak masuk acare tp sorry la badan masing2 kembang semangkuk x de sangkut menang satu ape pon.muhahahaaa......
 

sebenarnye banyak lagi gambar nk share2 ngan korang kat sini
tapi riso lak kang ade lak yg mabuk muntah ijo duk menatap gambar kitorang 3 beranak ni je.heeehee...
kalo rase x puas x pe leh tengok dlm FB i ye
over all join family day ni memang sonok sangat2
walaupun aku x kenal pon semue kwn2 kakak aku tu tp x rase janggal pon coz diorang semue peramah sangat2
ermmm...kalo nk harap tempat keje aku or laki aku ni yg wat family day ni ntah bile ntah
harap2 thn ni ade la yg tergerak hati nk anjurkan family day ni.amin....

camwhore

assalamualaikum...
ini entry pertame arini harap2 ade la entry yg len mengusul lps ni
wah2....berkobar x berkobar semangat aku nk update blog tahun 2012 ni
almaklum le azam tahun baru kan
ni awal2 tahun je noks
x taw le semangat ni tahan sampai bile.huhu....
aku x nk bebel panjang2 pon
cume nk bagi pandangan aku pasal tajuk di atas nun
korang paham kan CAMWHORE tu ape???
bagi yg x paham meh sini aku terangkan.hehee...
tp penerangan ni adelah versi yg x de dalam kamus dewan bahase dan pustake taw.huhu...
maksud perkataan tu ialah sape2 yg suke tangkap gambar sendiri menggunekan telepon or gajed2 yg leh tangkap gambar yg len dan menangkap gambar itu secare bersendirian
ade paham x ape yg aku xplain tu????
jgn riso kalo korang x paham aku laaaaaaaaagiii la seribu kali x paham
muahahhaaaa....

tp x kisah la yg penting point nye di sini aku cukup kagum pade sape2 yg hobinye ber CAMWHORE ni
yela bagi aku org2 yg de confident self yg cukup2 tinggi je mampu nk wat bende camni
kalo aku ni jgn harap la nk tangkap2 gambar senserian berhad ni
sedangkan tangkap gambor beramai2 tu pon kalo leh aku x nk
bukan ape pasal aku sendiri perasan yg diriku nampak 2 kali lebih tembum dlm gambar
kalo tengok live sebenarnye x sebesar tu pon.heheee....masuk bakul angkat sendiri




oleh sebab tu la ku pon pelik nape ade satu hari tu tergerak pulak aku nk wat CAMWHORE ni
sekali ambik gambar 2,3 kali lak tu
agaknye dh dtg hidayah dlm diri yg menyatakan kalo aku CAMWHORE pon nampak cun ape kan
wakaakakaaa.....nk termuntah ijo pulak aku dengar
korang  lak rase camne
nak same2 muntah ke x
cer tengok sesekali tuan blog ni berCAMWHORE
ok ke x????????????







*****



**




tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

ala....aimi ni wat spoil gambar jew. terus insaf mak ni x mau CAMWHORE dah len kali.heheee....

Thursday, January 19, 2012

kelass ko!!!!

assalamualikum....
wah sehari ko hapedate due en3 nani
amacam!!!! ade perkembangan kan.heheee..
actually ni adelah salah satu azam thn 2012 aku
kalo boleh nk update en3 banyak2 sampai korang muntah membacenye.muahahhaaaaa...
ape keji sangat niat ko tu nani
x de la aku taw bukan ramai sangat pon yg sudi bace blog x berilmiah aku ni
kalo ade 2,3 kerat yg terbukak blog ni pon aku dah bersyukur sangat2
mane taw berkat korang bukak blog ni dapat aku tambah duit tabung NUFFANG aku kan.hehee...

cite pasal NUFFANG ni aku kan dah lame putus hubungan pasal x pnah update blog ni kan
sekali tadi tergerak la hati nk jenguk akaun NUFFANG aku tu
mane la taw kut amaunt nye tetibe jd RM5000 ke.huhu...
nan hadoo je la dalam mimpi je la nk dptnye pon
tp x pe la sekurang2nye ade la jugak kan dr zero

acctually bukan nk citer pasal tu tp pasal lain
aku kan kalo bukak NUFFANG ni semue bende aku klik
seklali terklik kat lokasi pengunjung tu terkejut beruk aku
ape x nye tetibe ade pulak org DENMARK yg terbace blog aku ni
korang caye x??????
x caye ye,meh tengok sini


ha!!! amacam terror x aku. blog yg ayat omputih ade terselit 2,3 kerat ni jadi pilihan org denmark bace. memang teruje betul aku skang ni.hehee....



ala...sebenarnye mane leh caye sangat bende ni pon
agaknye org denmark tu ntah cari ape ntah tetibe terlink kat blog aku ni ha
agaknye mengesal giler die bile jumpe blog yg x semenggah ni
nk bace pon ayat tunggang langgang kan
terus die FOBIA nk bukak komputer sape bile2 kut.huhu....
tp x pe la aku tetap bangge uols
kire blog aku ni ade kelass la jugak kan
jadi pilihan org denmark untuk wat rujukan lagi tuew.........
muahahhaaaaa......

welcoming 2012

assalamualaikum...
fuyoooo!!! giler banyak sawang dekat blog aku ni
almaklum la dah bertahun2 x updatenye
bertahun ko padahal baru je sebulan lebih kan
yela wat SBPA ni aku rase macam dah bertahun2 keje menahan seksenye pening pale ni
since last 2011 sampai la mggu lepas memang pale ni x habis2 pening mikirkan bende ni
tp sib bek la Najib turunkan titiah suh tangguh dapat la aku bernafas semule.huhu....
sebenarnye memang banyak sgt en3 tertunggak nk citer
pasal Family Day 01.01.2012
pasal Besday Aimi 04.01.2012
aduiii....nak kene setting betul2 baru syok nk citer
sekarang nk citer cam mood kelaut je coz Holiday mood kan
nk ct panjang CNY pe lagi dalam otak ni duk pikir nk relax kan mental + fizikal yg non stop keje ni je
nanti2 la ek insya allah aku janji mesti aku titipkan kenangan indah itu di sini.ceeewwaaaaaaaah!!!
jiwang siot.huhu....


k, sebelum tu nk tanye camne header baru blog atas tu
ok ke x????
dekat due hari aku memerah otak nk cr idea wat header baru tu
yela dah masuk 2012 kna kene la wat anjakan paradigma ckt
uhuhu...x menahan ayat macam la politikus kan
tapi seriusly aku memang suke sangat2 penampilan blog aku tuk 2012 ni
merah menyala warne feveret i tewwwwwwww jgn jeles.hehee.....
 
 
so...aku memang x de wat recap tuk 2011 ni
coz pade aku x de kenangan yg boleh menghappykan sepanjang thn tu
sape yg follow blog ni paham la ape yg aku maksudkan kan
harap2 thn 2012 ni x de lagi berite yg boleh mengundang kesedihan kami sekeluarge
amin....
nk citer pasal AZAM lak macam segan la
nanti kalo x tercapai ade pulak insan2 yg gelak kan aku
so x pe la aku simpan sendiri sudah
insya allah kalo tercapai aku akan story k


k la sebelum aku melalut lebih jauh lagi baik aku stop kat sini dulu
hopely mood berblog ni akan datang merasuk aku sok luse
lasty HAPPY NEW YEAR pade kawan2 semue
semoge ape pon yg korang hajati untuk tahun ni akan tercapai semuenye
insya allah.........
 
 

 

Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday versi hidup lagi

hidup lagi tuan punye blog ni tapi masih x sempat nk hapdate.tolong!!!!!!!! nak sangat mase yg berkoyan2 supaye leh membebel di sini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...