Friday, January 20, 2012

camwhore

assalamualaikum...
ini entry pertame arini harap2 ade la entry yg len mengusul lps ni
wah2....berkobar x berkobar semangat aku nk update blog tahun 2012 ni
almaklum le azam tahun baru kan
ni awal2 tahun je noks
x taw le semangat ni tahan sampai bile.huhu....
aku x nk bebel panjang2 pon
cume nk bagi pandangan aku pasal tajuk di atas nun
korang paham kan CAMWHORE tu ape???
bagi yg x paham meh sini aku terangkan.hehee...
tp penerangan ni adelah versi yg x de dalam kamus dewan bahase dan pustake taw.huhu...
maksud perkataan tu ialah sape2 yg suke tangkap gambar sendiri menggunekan telepon or gajed2 yg leh tangkap gambar yg len dan menangkap gambar itu secare bersendirian
ade paham x ape yg aku xplain tu????
jgn riso kalo korang x paham aku laaaaaaaaagiii la seribu kali x paham
muahahhaaaa....

tp x kisah la yg penting point nye di sini aku cukup kagum pade sape2 yg hobinye ber CAMWHORE ni
yela bagi aku org2 yg de confident self yg cukup2 tinggi je mampu nk wat bende camni
kalo aku ni jgn harap la nk tangkap2 gambar senserian berhad ni
sedangkan tangkap gambor beramai2 tu pon kalo leh aku x nk
bukan ape pasal aku sendiri perasan yg diriku nampak 2 kali lebih tembum dlm gambar
kalo tengok live sebenarnye x sebesar tu pon.heheee....masuk bakul angkat sendiri




oleh sebab tu la ku pon pelik nape ade satu hari tu tergerak pulak aku nk wat CAMWHORE ni
sekali ambik gambar 2,3 kali lak tu
agaknye dh dtg hidayah dlm diri yg menyatakan kalo aku CAMWHORE pon nampak cun ape kan
wakaakakaaa.....nk termuntah ijo pulak aku dengar
korang  lak rase camne
nak same2 muntah ke x
cer tengok sesekali tuan blog ni berCAMWHORE
ok ke x????????????







*****



**




tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

ala....aimi ni wat spoil gambar jew. terus insaf mak ni x mau CAMWHORE dah len kali.heheee....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...