Thursday, January 19, 2012

kelass ko!!!!

assalamualikum....
wah sehari ko hapedate due en3 nani
amacam!!!! ade perkembangan kan.heheee..
actually ni adelah salah satu azam thn 2012 aku
kalo boleh nk update en3 banyak2 sampai korang muntah membacenye.muahahhaaaaa...
ape keji sangat niat ko tu nani
x de la aku taw bukan ramai sangat pon yg sudi bace blog x berilmiah aku ni
kalo ade 2,3 kerat yg terbukak blog ni pon aku dah bersyukur sangat2
mane taw berkat korang bukak blog ni dapat aku tambah duit tabung NUFFANG aku kan.hehee...

cite pasal NUFFANG ni aku kan dah lame putus hubungan pasal x pnah update blog ni kan
sekali tadi tergerak la hati nk jenguk akaun NUFFANG aku tu
mane la taw kut amaunt nye tetibe jd RM5000 ke.huhu...
nan hadoo je la dalam mimpi je la nk dptnye pon
tp x pe la sekurang2nye ade la jugak kan dr zero

acctually bukan nk citer pasal tu tp pasal lain
aku kan kalo bukak NUFFANG ni semue bende aku klik
seklali terklik kat lokasi pengunjung tu terkejut beruk aku
ape x nye tetibe ade pulak org DENMARK yg terbace blog aku ni
korang caye x??????
x caye ye,meh tengok sini


ha!!! amacam terror x aku. blog yg ayat omputih ade terselit 2,3 kerat ni jadi pilihan org denmark bace. memang teruje betul aku skang ni.hehee....



ala...sebenarnye mane leh caye sangat bende ni pon
agaknye org denmark tu ntah cari ape ntah tetibe terlink kat blog aku ni ha
agaknye mengesal giler die bile jumpe blog yg x semenggah ni
nk bace pon ayat tunggang langgang kan
terus die FOBIA nk bukak komputer sape bile2 kut.huhu....
tp x pe la aku tetap bangge uols
kire blog aku ni ade kelass la jugak kan
jadi pilihan org denmark untuk wat rujukan lagi tuew.........
muahahhaaaaa......

4 comments:

  1. salam,

    ada secret admirer dari denmark kot? heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik sibuk kalo ade pon x reti den nk layan nk kene belajar ckp denmark dulu la.heheee....

      Delete
  2. wah..tahap international dah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x menahan tahap international tuew kan.hik2x...berangan je la saye ni.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...