Friday, January 20, 2012

sudah tukar

assalamualikum....
ok aku bangge coz arini dh berjaye capai target untuk update 2 entry
BRAVO!!!! BRAVO!!!!!!
tapi kalo korang nk taw ini je la entry aku sampai la nek cuti CNY nanti
almaklum le org x de laptop or tenet kat umah kan
harapkan harte kerajaan ni la nk update blognye
eeh korang2 jgn lak wat report kat PM pasal statement aku ni,karang naye aku kene tindakan tatatertib.huhu......
 
 
cukup la melalut tu kite straight to the point je ek.fuyooo!!! berhabuk ckp omputih tuew...
sebenarnye nk citer pasal short vacation kitorang pade 01.01.2012 aritu
actually kunun2nye percutian sempena menyambut kedatangan thn baru ni la
bukan men ko kan cam artis2 lak ade percutian sempene ape2 peristiwe
x kisah la kan asal aku bahagie.heheee...
ala...yg benornye aku menumpang ngan kakak aku no.3 tu
kompeni die ade wat family day
so nk bagi meriah diorang ajak la sedare mare semue yg sudi nk ikut
asalnye aku pon malas la jugak nk join tp bile dgr acare2 yg akan diadekan tu mcm best je kan
pastu lagi la dengar ade acare mandi mande kat swimming pool tu lagi wat semangat membare nk join
yela anak dare aku tu kan antu air kalo dapat bagi die men air memang puas ati la hati maknye ni


family day tu buat kat TAMAN BOTANI shah alam nun
kalo korang nk taw kalo kakak aku x gtaw yg TAMAN BOTANI tu dulu adelah taman pertanian shah alam memang sampai skang aku x taw
punye la byk kenangan manis kat tempat tu tapi name die dah tukar pon aku x tahu menahu
yela dolu2 tempat dating2 port paling best tuew
kire ni adelah kali pertame jejak ke situ setelah sekian lame x pg
rasenye last pg thn 2009 bile sedang2 hangat bercinte tu la.ekekekeeee....


k la nk cite panjang pon cam mals je dah ni
korang tengok gambar je la ek
kite cite dlm caption je
joooommmmmmmmmmmmmmm....
 
 
 
 
 
 
 
inilah kakak aku yg ku tumpang kasihnye family daynye.huhu.....





first time bawak aimi nek bas walaupun bkn the real bas tapi sonok tuk tengok gelagat die. mule2 takut2 jugak coz tetibe kene bersesak2 dlm bas tu kan last2 tgk pemandangan cantik kiri kanan suke lak die.hehe.....





time ni die dah buat hal sebenarnye,agaknye dah penat bejalan. asyik la mintak dukung tapi sorry mak x larat dah nak......berat ko sekarang kalah berat guni beras taw.uhuhhhhuuu....



nasib bek memang musim sejuk time tu tapi pasal ramai sangat yg masuk nk feel2 mcm berade kat kutub selatan pon x sempat noks.

ok yg ni saje2 je nk tipu kunun2 memang tengah sejuk giler so kene la wat aksi polok2 kan.huhu...

ini adelah cubaan nak ajak aimi bagi mkn arnab yg cute2 tu. tapi nan hadooo ank dare aku ni penakut langsung x berani nk dekat.maknye pns hati coz dh bayar 6 hinggit rase x berbaloi lak





akhirnye rase berbaloi dpt join family day tu coz aimi menang gak dalm acare yg diorang anjurkan. mak bapaknye ade jugak masuk acare tp sorry la badan masing2 kembang semangkuk x de sangkut menang satu ape pon.muhahahaaa......
 

sebenarnye banyak lagi gambar nk share2 ngan korang kat sini
tapi riso lak kang ade lak yg mabuk muntah ijo duk menatap gambar kitorang 3 beranak ni je.heeehee...
kalo rase x puas x pe leh tengok dlm FB i ye
over all join family day ni memang sonok sangat2
walaupun aku x kenal pon semue kwn2 kakak aku tu tp x rase janggal pon coz diorang semue peramah sangat2
ermmm...kalo nk harap tempat keje aku or laki aku ni yg wat family day ni ntah bile ntah
harap2 thn ni ade la yg tergerak hati nk anjurkan family day ni.amin....

2 comments:

  1. ohoo..saya yg duduk shah alam pon tatau nama dah tuka jadik taman botani..heheee

    ReplyDelete
  2. kire saye ade kawan jugak la ni ek.hehe....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...