Thursday, January 19, 2012

welcoming 2012

assalamualaikum...
fuyoooo!!! giler banyak sawang dekat blog aku ni
almaklum la dah bertahun2 x updatenye
bertahun ko padahal baru je sebulan lebih kan
yela wat SBPA ni aku rase macam dah bertahun2 keje menahan seksenye pening pale ni
since last 2011 sampai la mggu lepas memang pale ni x habis2 pening mikirkan bende ni
tp sib bek la Najib turunkan titiah suh tangguh dapat la aku bernafas semule.huhu....
sebenarnye memang banyak sgt en3 tertunggak nk citer
pasal Family Day 01.01.2012
pasal Besday Aimi 04.01.2012
aduiii....nak kene setting betul2 baru syok nk citer
sekarang nk citer cam mood kelaut je coz Holiday mood kan
nk ct panjang CNY pe lagi dalam otak ni duk pikir nk relax kan mental + fizikal yg non stop keje ni je
nanti2 la ek insya allah aku janji mesti aku titipkan kenangan indah itu di sini.ceeewwaaaaaaaah!!!
jiwang siot.huhu....


k, sebelum tu nk tanye camne header baru blog atas tu
ok ke x????
dekat due hari aku memerah otak nk cr idea wat header baru tu
yela dah masuk 2012 kna kene la wat anjakan paradigma ckt
uhuhu...x menahan ayat macam la politikus kan
tapi seriusly aku memang suke sangat2 penampilan blog aku tuk 2012 ni
merah menyala warne feveret i tewwwwwwww jgn jeles.hehee.....
 
 
so...aku memang x de wat recap tuk 2011 ni
coz pade aku x de kenangan yg boleh menghappykan sepanjang thn tu
sape yg follow blog ni paham la ape yg aku maksudkan kan
harap2 thn 2012 ni x de lagi berite yg boleh mengundang kesedihan kami sekeluarge
amin....
nk citer pasal AZAM lak macam segan la
nanti kalo x tercapai ade pulak insan2 yg gelak kan aku
so x pe la aku simpan sendiri sudah
insya allah kalo tercapai aku akan story k


k la sebelum aku melalut lebih jauh lagi baik aku stop kat sini dulu
hopely mood berblog ni akan datang merasuk aku sok luse
lasty HAPPY NEW YEAR pade kawan2 semue
semoge ape pon yg korang hajati untuk tahun ni akan tercapai semuenye
insya allah.........
 
 

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...