Thursday, February 2, 2012

aimi turn two

assalamualaikum
sian tul ank dare aku tu dah masuk bln 2 baru sempat maknye nk hapedate pasal sambutan besday die ari tu
mintak maap la anak ooi mak ko ni keje dengan PM pasal tu bz je memanjang kan.ekekekeee..
tp x pe la janji ade update kan
lain kali leh wat kenangan bile aimi dah besar nnt
alagipon x de la besor sangat sambutan hari jadi aimi tu
bese2 je yg penting senang hati sgt tengok aimi happy di hari kejadian tuew
 jom layan gambar sekitar majlis keputerian ankaanda beta tu.uhuhuu....perasan tol!!!!










Waktu kejadian : 04.01.2012   09.00pm
Tetamu Jemputan : kami 3 beranak
Tempat Kejadian : Dapur rumah sewa kami


hehee...macam la meriah sangat siap ade detail kejadian lg tu kan
aku bkn x teringin nk wat2 parti jemput org len tuk sambut besday aimi tu tapi rase mcm lom masenye lg le
coz sekarang ni aimi punye lasak tue memang sukar dijangka
aku takut kalo time majlis ramai2 org tu die wat hal pulak
better tunggu sambut besday yg ke-3 nanti kut baru sesue nk wat parti.insya allah la
so far sejak aimi dh umur 2 tahun ni memang banyak perkembangan die
meh kite tengok ape achivement die sekarang ni
 
  • dah putus puting so cakap memang dh jelas sgt2 sekarang ni
  • dah pandai mintak macam2 kalo x dapt mule la majuk n menjerit2
  • pandai berlakon,sangat drama queen kalah fasha sanda
  • dah boleh mengira 1 sampai 10 walaupun dlm bahase pelat sikit
  • dah pandai mengarah mak n bapaknye supaye ikut cakap die
  • dah boleh sebut dalam satu ayat contohnye mak,jom masuk bilik tido.tapi x de la jelas cam2 ikut pelat die lg la
  • dah pandai sarung seluar n baju tapi kadang2 terbalik jugak la
  • kerap sangat mintak nak minul susu
  • dah susah nk tdo awal asyik la nk main je
  • dah pandai nyanyi lagu boboboy sampai habis.heheeee...
  • dah pandai pakai selipar sendiri
 
 
ermmm....rasenye macam banyak lagi tp nnt korang ingat aku nk menunjuk2 pulak kan
so far memang puas hati la tengok perkembangan die sekarang
cume bab yg payah nk tdo awal tu yg berat ckt
yela die kalo dh tdo lambat tu nk bangun pon susah
terpakse la pg2 tue bedrama dulu baru dapat siapkan die tuk g taska
akibatnye hari2 maknye ni punchkad merah je.huhu....
x pe la demi ank kesayangan kan.pasrah redha je la
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...