Wednesday, February 15, 2012

bervalentine di gunung

assalamualaikum...
wah tajuk x menahan tuew
saje je nk mencipte kontroversi sempene ari kekasih katenye semalam kan
tapi NOOOOOOOOOOO ye,aku x pnah sambut pon
bagi aku kalo nk menghargai org yg kite sayang x payah tunggu hari² tertentu pon
lagi² bile dh jadi laki bini ni hari² boleh merase nikmat berkasih sayang tu taw.huhu...
so pade sape² yg lom kawin tue sile jeles n jgn lupe cepat² tempah tok kadi supaye cpt nikah ek.heheee...

actually cume nk share gambar² time kitorang mandi mande kat gunung ari tu
kejadian time cuti CNY ari tu la
ateee dh name pon cuti panjang kan so banyak le entry cuti² malaysia nye.huhu...
korang jgn x taw kitorang ni memang kalo nk mandi kene cari tempat² tinggi cam kat atas gunung tu la
baru la feeling nk berendam lame² kan.muahahhahahahaaa!!!!!
taaaapiiiiiii jgn tertipu taw,gunung yg kitorang mandi mande ni x de la tinggi sangat pon
cume namenye je dipanggil gunung atau name penuhnye gunung ledang
tempat ni terletak kat negeri johor,paham² je la kampung halaman aku ni kan sempadan johor dengan pahang
tu yg boleh sampai ke situ tuew
dah lame memang x pegi mandi air terjun ni
hari tu memang balas dendam la berendam lame² sampai dh nek biru bibir tu.huhu...
k la malas membebel panjang² ni,meh la kite layan gambar ek


anak beranak ni kalo jumpe air memang camni la gayenye x ingat dunie dah.huhu...

walaupun kitorang g time weekday tetap ramai jugak makhluk kat sini

aimi still fail lagi nk menggayekan "peace".huhu.....

sebenarnye dari kampung aku kat selancar tu nk ke gunung ledang ni memang dekat je
x sampai 1 jam lebih pon
dolu² time ank dare selalu jugak la berulang ke sini
asal cuti je mesti ajak mak n abah berkelah kat sini
dulu pon masuk sini still free lagi sekarang ni je kene bayar 2 ringgit sorang
tempat ni pon dh banyak diorang buat renovation jadi sesuaii untuk pelancongan kan
korang mesti heran kan nape gambar 2 beranak tu je yg enteframe
mak nye pemalu ke nk ambik gambar.heheheee....
nan hadooo la pemalunye padahal hati maknye panas je coz tibe turn die nk ambik gambar battery camera kong ke pulaks
x de rezki mak budak ni nk berfotogediks kat air terjun tu.huhu....



1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...