Thursday, February 2, 2012

boleh caye ke ni????

assalamulaikum
bese la rutin aku pagi2 on PC pastu terus bukak FB
bukan addicted sangat pon tp macam dh jd habit kan.huhu..
pagi2 dh kecoh pasal gambar ni


aku rase gambar ni memang made in malaysia la kan
kalo x x kan diorang kecoh
tapi ikut logik macam betul ke bende ni REAL
maksud aku kan sekarang ni banyak teknologi yg boleh edit2 gambar ni
ade photoshop la photostat la kan dan macam2 lagi la
pasal nye aku confius jugak x kan la ade pompuan yg x berakal sangat sampai tergamak nk pakai macam ni di khalayak ramai
tp kalo memang bende ni betul2 terjadi aku x leh nk kate ape la
cume leh istighfar je la

3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...