Monday, February 13, 2012

dah besar dah

assalamualaikum
mood masih lemau coz baru lepas cuti due hari
biase la tu bak kate org putih MONDAY BLUES kan.hehee...
cuti x g mane² pon cume lepak kat umah je
yg bestnye coz ari sabtu ari tu kan tv3 ade tayang cite boom KUCH² HOTA HAI
actually dh tengok dkt 20x dah tapi still x boring
and still boleh menitis air mate + air hingus.huhu....
sebenarnye aku bkn la peminat tegar SRK tu tp kalo cite die yg best memang leh layan 2,3 kali jugak la
selain cite KUCH² HOTA HAI ni lagi satu yg bg kesan dihati and leh meleleh air mate tengok ialah cite MY NAME IS KHAN tu la
kalo cite die yg len² tu x berape nk masuk pulak
ari tu punye xcited nk layan cite tu sanggup aku skip tugas melipat ken yg sebakul tu.heheee
ala x pe demi film bollywood tercinte kan


ok kite berbalik pade tajuk tu ek
kang terpanjang pulak aku melalut sampai terlupe point sebenar nk cite.huhu...
korang nk taw x ape yg dh besar tu????
ha!!! meh sini tengok gambar ni same2
agak² korang kenal x pompuan yg sexy kat atas ni????
 
 
kalo rase x leh cam lagi meh tengok yg ni pulak ek
 
 
 
 

kalo gambar yg ni pulak camne??? ade x sipi² terlintas sesape yg korang kenal dlm otak tu.huhu...
 
 
 
k la x yah la susah² nk pikir
meh sini aku bagi jawapan nye
sebenarnye gambar² yg kat atas tu adelah pelakon Bollywood yg bername SANA SAEED
korang taw x sape die ni???
memang le die x sepopular kareena kapoor or prety zinta tu
tapi die ni adelah salah sorang pelakon cie HITZ boombastic KUCH² HOTA HAI tu la
die ni la yg jadi watak anjali anak pade SRK n Rani Mukerje (eh..cam salah je ejaan aku tu.ah!!! lantak)
agak² kalo x leh ingat jugak meh kite tengok gambar die mase kecik comel lote dulu tu ye





tadaaaaaaaaaaa.....
ha...time ni die lom akil baligh lagi nooo.hehee...
 
 
ha...camne cantek kan bile si anjali ni dah besar
dah la pandai berlakon lak tu kan
sekarang ni pon die masih jugak berlakon cume bkn dlm filem la tapi dlm drama je
salah satu drama yg popular lakonan die babul ka aangann chootey na
aku pon x penah gak tengok cite tu tapi kalo korang google mesti jumpe die punye youtube kan.hehee...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...