Friday, February 10, 2012

first time aimi karaoke

assalamulaikum
sebenarnye mood berblogging tengah ke laut ni
x taw la apesal ari tu cam semangat sangat kan
bese la aku ni memang camni
hangat² **** ayam.huhu...
since memang pale masuk air x de idea nk tulis ape² ni ape kate korang layan aimi karaoke
kalo taw lagu ni boleh le nyanyi same² heheee.....



♫♫ Potong bebek angsa
masak di kuali…♫♫


♫♫Nona minta dansa
dansa empat kali…
♫♫


♫♫Sorong ke kanan
sorong ke kiri…
Lalalalalalalalalalala…
♫♫

feeling habis sampai pejam² mate tu.huhu..... abahnye pon join berjoget sekali.heheeee...

actually kejadian ni berlaku time kitorang pegi chekup aimi kat hospital teluk intan ari tu
kebetulan memang ambik cuti so jalan2 sekali le
sebelum ni time aku ank dare memang selalu masuk karaoke ni
x kire la karaoke jamban ke toilet ke semue la penah rase
yg laki aku ni memang x penah jejak
so tu yg ajak 2 beranak ni masuk karaoke kat giant teluk intan tu
mule2 aimi memang cam takut2 je masuk dlm bilik gelap tu
yela sound karaoke tu pon kan kuat tu yg buat die cam sereeemmm je
tp lepas je 15minit die tengok mak n bapak die asyik nyanyi sampai x ingat dunie je die pon jeles la baru la nk join sekali
bile dapat je pegang mikrofon tu seronok la die
sampai x mau lepas dah.hehee.....

2 comments:

  1. wah seronoknye tengok aimi berkaraoke, sayang aunty tak reti nyanyi huhuhu....

    ReplyDelete
  2. taw x pe,maknye pon x boleh lawan taw.hehee... len kali leh ajak aunty yusnita join kitorang sekali ek.hehheee...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...