Wednesday, February 1, 2012

tertinggal bas

assalamualaikum...
aku memang dah tertinggal bas dah ni
punye la bbbbbbbbbaaaaaanyak sangat tertinggal sape 2,3 bas dah lalu pon masih x sempat nk catch up jugak.huhu...
kalo korang rase maksud aku bas tu adelah bas betul jawapan nye salah ye adik2
yg aku maksudkan ialah entry di bln januari ni
sebenarnye memang banyak betul nk story
tp nk wat camne mase itu amat la x memihak kepade aku
asyik2 memekak2 suruh aku siapkan keje yg berkoyan2 ni
wawawaaaaaa............ stress sgt2 taw
tp nk wat camne kan dh memang nasib berade di jawatan ini memang x pnah setel keje2nye
aku harap akan ade mase yg free untuk hapedate cite2 best yg berlaku sepanjang january tu
so sementare lom de mase lg ni aku wat SNEAK PREVIEW dulu ek
wah2.. bkn men lg feeling2 cam nk tayang filem pulak.huhu...


aimi turn two ceremony



first time bawak aimi masuk karaoke.citer ni memang best,x sabar nk share dgn korang semue taw.heheheee....





CNY barbeuqeu...eeh!!! cam salah ejaan je tu.ah!!!! lantak.huhu.....




mandi mande kat gunung.ssssssssejukkk giler.huhu....



tengok punye la bz jln sane sini camne nk sempat nk update blognye kan.heheee....
tp x pe ni kire REWARD setelah penat lelah bekeje perah otak kan
ermmm.....mmg x sabar nk story psl semue2 tu
tp nk wat camne memang x sempat sgt sekarang ni
en3 yg ni pon brp kali taip pas2 save pasal bayak no gangguan keje
uhuhuuuu....nasib2x...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...