Friday, March 16, 2012

muka buku

assalamualaikum.....
biase la tengah² boring ni layan la muka buku @ facebook
sebenarnye x boring pon layan jugak.heheee...
actually memang mule² masuk keje bende pertame wat ialah bukak FB
saje je bukak buat hilangkan stress time wat keje
dulu memang la leh kate hari² mesti nak up status kat FB
asal hati panas je up maki hamun semue
padahal bkn nye org yg kite nk maki hamun tu kesah ape yg ko tulis kan
asal happy je up jugak status bagitaw betape bahagia hidup time tu
niat asal memang setakat nk share
tapi kadang² boleh jadi riak pulak,isyh² nauzubillah la kan!!!!!
tapi sejak² dah bertambah umur ni cam malas je nk up status
tengok² camtu je
cume kalo rase penting je baru la nk up status semue
 
ala mukadimah terpanjang la pulak
sebenarnye just nk cite yg aku tertarik pulak dengan quote yg de kat FB td
cube korang bace ni
Watak – Watak Pengguna Di Facebook

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari…
...

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

 agak² korang jatuh yg no. berape???
kalo bagi aku rase² nye x de langsung masuk dalam semue kategori di atas tu
kene tambah no. lagi la tuew..hehe.....


eeeee.....nape muke die camni???? huhu....

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...