Wednesday, June 27, 2012

wordless wednesday #29

assalamualaikum.....
semenjak 2,3 bulan ni badan letih sangat disogok dgn masalah fizikal n mental.huhu....
dlm kepale ni asyik ingat nk merehat² kan diri je ni
syoknye la kalo dpt tdo hotel 2,3 mlm je pon jadi la kan.








***motifletakgambarnicozinilahkaliterakhirdpttdohotel.ituponpslgkursus.huhu.....***

puasa ganti

assalamualaikum................
alhamdulillah smlm ade dpt berita baik
akhirna penantian selama sebulan berbaloi
syukur sangat² YA ALLAH berikan rezki ini kepada kami
kalo ade yang tertanya² tu nanti bile dh de confarmatian & segala urusan mak nenek tu settle aku share dgn korang smue ek.huhu....
 
 
tp ade yg x bestnye arini coz subuh tadi boleh x terjage nk bangun sahur
smlm elok je leh bangun
harini pulak wat hal
sblm tdo dh kunci dh jamnya
tp tangan gataiii pegi slowkan bunyi alarm tu mne nk dgr kalo dh tdo mati kan
x pe la yg penting misi nk berpuase ganti harini mesti diteruskan
hopely bertahan sampai petang
amin.....................

Wednesday, June 6, 2012

Tuesday, June 5, 2012

musim mengawan

assalamualaikum.......
oooo..........sungguh la berhabuk blog aku ni
bersawang sane sini
dh jadi rumah anai-anai,ular semua ade ni.huhu....
silap² harimau pon ade kut.muahahaaaa......
mintak maap la kalo ade yg bukak blog ni n ternampak entry yg basi tarikh 2hb May tu
memang x terkejor eden nk menghapdate blog selame ni
blogwalking memang sempat je hari²
tp nk update blog tu memang x ade la jawabnye.huhu.....

actually sebab utama x sempat update coz menyetelkan keje yg bertimbun² tu
berkejar² nk kejar dateline
cume skang ni je leh bernafas ckt coz keje² yg penting dh siap semue
tinggal keje² yg x pnah nk abih² je yg tinggal ni.huhu....
tp lg bertambah sibuknye coz merewang untuk kendr kahwin sane sini
yela bln 3 ngan bln 4 ni kan "musim mengawan"
sana sini ade je kndr kawin
sampai x terpegi eden.huhu....
tp lepas ct sekolah abih ni jemputasn kawin dh x de dh
tinggal musim wat ank pulak kn.eh...!!!!!!!!!!
so rase² boleh la start update blog slow² lepas ni.insya allah.............
 
 
ni kenduri yg paling penat coz yg jg pengantin adik ipar aku.huhu.....

ni mase majlis bertandang kat PUCHONG

ni kenduri kahwin BFF kat Meru,klang. cantek sangat ayu mcm retisss kan.heheee....

ni yg last,cousin belah mak. kenduri kat parit 6 sg. besar. actually bkn pengantin baru pon tp pengantin lame.huhu.....
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...