Monday, November 5, 2012

tak sempat

assalamualaikum....
actually banyak bende nak story harini
tapi dari pagi tadi mood aku ke laut coz asyik je la kene ganggu dengan makhluk² yang tak diingini
so sorry la x dpt la nak cite² pasal weekend semalam yang amat la padat dan sendat.huhu....
nak taw ape yg sendat tu?????
to be continued esok je la ek.hehehee...
tapi takpe untuk mengelak kan kemarahan korang² yang sudi baca blog tak berilmiah aku ni kite bagi layan sekeping gambar dulu ye
nak bagi hint kat korang pasal aktiviti weekend kitorang
segala hormatnya dipersilakan jeng...jeng....jeng....................
 
 
 
******
 
 
 
***
 
 
 
 
***
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
agak² dapat teka x????
heheeee...bujed retisss pulak kan kunun² ade orang nak ambik berat ape yamg aku buat semalam kan.
muahahahhaaaaa..............

Friday, November 2, 2012

duhai hati

assalamualaikum....
 
 
duhai hati.............bertabahlah
duhai hati...............................bersabarlah
duhai hati.........................maafkanlah
duhai hati.................simpanlah kedukaan itu
duhai hati..........................tahan lah tangisan itu
duhai hati....................relakanlah
duhai hati..........................berserahlah
duhai hati........................berdoalah.........
 
(T___________________T)
 
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...