Monday, November 5, 2012

tak sempat

assalamualaikum....
actually banyak bende nak story harini
tapi dari pagi tadi mood aku ke laut coz asyik je la kene ganggu dengan makhluk² yang tak diingini
so sorry la x dpt la nak cite² pasal weekend semalam yang amat la padat dan sendat.huhu....
nak taw ape yg sendat tu?????
to be continued esok je la ek.hehehee...
tapi takpe untuk mengelak kan kemarahan korang² yang sudi baca blog tak berilmiah aku ni kite bagi layan sekeping gambar dulu ye
nak bagi hint kat korang pasal aktiviti weekend kitorang
segala hormatnya dipersilakan jeng...jeng....jeng....................
 
 
 
******
 
 
 
***
 
 
 
 
***
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
agak² dapat teka x????
heheeee...bujed retisss pulak kan kunun² ade orang nak ambik berat ape yamg aku buat semalam kan.
muahahahhaaaaa..............

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...