Tuesday, January 15, 2013

chek list keje

assalamualaikum...
banyak keje² tertunggak.huhu...
bile la nk siapkan
kalo korang tak caye meh sini aku list kan

  • buat pelarasan gaji naik pangkat untuk 8orang cikgu
  • buat gaji naik pangkat 2 orang cikgu & 2 org staff
  • buat elaun warden & bisp cikgu dan tanggung kerja kak yati
  • buat kenyataan cuti cikgu & saff 2012
  • URUSAN PENCEN PENGETUA
 

Wednesday, January 9, 2013

Wordless wednesday #1 2013



entah kenapa

assalamualaikum...
aku tak taw la ape jadi dgn aku sejak akhir² ni
aku rase dah masuk 2 bln dah bende ni jadi
aku rase macam tak semangat sangat nak buat kerja
padahal kerja berlambak² nak kene siapkan
rase macam takde ape² yang boleh mendorong aku semangat nak bekerja
selalu remind kat otak ni supaya cergas buat kerja tapi nan hadooo
bukak PC hadap internet FB ngan Blog semue pas2 semangat tu terus melayang hilang
aku rase aku perlukan sesuatu untuk bangkitkan seamnagt aku ni
tapi aku tak taw ape bendenye
haiii.... makin lame makin parah ko
same jugak semangat nak hape date blog ni pon takde semangat
ape nak buat ek?????
 Tolong!!!!!!!!!!!!! aku tak nak jadi macamni lame² 
aku mesti ushe untuk berubah.
 




 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...