Sunday, June 2, 2013

19.04.2013 JUMAAT




Assalamualaikum….

Harini adalah hari pertama aku update gune laptop aku sendiri.huhu…
Ye memang betul akhirnya impian aku untuk memiliki laptop sendiri telah dimakbulkan ALLAH.
Syukur sangat-sangat atas rezeki yang tak terduga ini. Insya allah ade lagi impian aku bakal terlaksana dalam masa terdekat ni.
Harap-harap la segalanya berjalan seperti yang dirancang. Aminnnnnn…….




Aku rase 2,3 hari ni hidup aku memang bizi giler. 
Tak taw la ape yang aku sibuka kan??? Kat sekolah bizi kat rumah pon bizi
Tapi takpe la yang penting aku "happy " dengan life aku sekarang
Aku rase macam ape yang aku buat meninggalkan tenaga positif dalam diri aku
Harap-harap la ianya berkekalan. Yela kadang-kadang aku ni hangat-hangat tahik ayam je,nanti bile ade perkare yang mengganggu fikiran aku ni mule la semuenye terbang entah kemane.heheheeee….




So pada kawan-kawan semue doakan la tenaga positif aku ni berkekalan ek.
wasalam…..   





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...